شناسهٔ خبر: 75010706 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

۷۳۰ اقدام‌ حمایتی دفاع از حقوق زنان در کردستان

معاون دادگستری کردستان از انجام ۷۳۰ اقدام‌ حمایتی برای دفاع از حقوق زنان و خانواده در استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بهادر اسدی امروز در نشست بررسی دفاتر حمایت از حقوق زنان در جمع خبرنگاران از اجرای 730 اقدام حمایتی در دفاتر حمایت از حقوق زنان و خانواده دادگستری استان کردستان در شش ماه نخست سال‌جاری خبر داد.

وی با بیان اینکه 14 دفتر حمایت از حقوق زنان و خانواده در حوزه‌های قضائی تابعه سطح استان مشغول به فعالیت هستندد، افزود: این مراکز روزانه به صورت حضوری و تلفنی، خدمات مشاوره‌ای در خصوص دعاوی خانواده و امور مربوط به زنان و کودکان را به افراد ارائه می‌دهند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان تصریح کرد: ارائه خدمات مددکاری از جمله انجام مشاوره‌های روانشناسی و خانواده، تشکیل پرونده‌های شخصیت، معرفی مددجویان به اورژانس اجتماعی در خصوص مشاوره جهت درج در پرونده‌های شخصیت، حضور مددکار در دادگاه‌های خانواده و اطفال به عنوان مشاور، بررسی اختلافات زوجین، پیگیری امور حسبی مراجعان، ارائه خدمات مشاوره‌ای به زنان و افراد زیر 18 سال زندانی و اعمال مجازات جایگزین حبس برای زنان، کودکان و نوجوانان از جمله این حمایت‌هاست.

وی بیان کرد: دفاتر حمایت از حقوق زنان و خانواده دادگستری استان جهت پیگیری و حل مشکلات مراجعین با مراکز دولتی و غیردولتی از جمله فرمانداری‌ها جهت اخذ یارانه، کانون وکلا جهت معرفی وکیل معاضدتی، کمیته امداد و سازمان بهزیستی و نهادهای خیریه جهت تحت پوشش قرار دادن افراد، مساعدت‌های مالی و اسکان موقت و مراکز مشاوره روانشناختی و روانپزشکی در ارتباط هستند.

اسدی عنوان کرد: برای ارائه خدمات مناسب و بهینه به مراجعان، نظارت و پایش‌های لازم به صورت مستمر توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری از دفاتر حمایت از زنان و خانواده استان انجام می‌شود.

معاون دادگستری استان کردستان اعلام کرد: همچنین در شش ماه نخست سال جاری با حضور کارشناس مسئول حمایت از حقوق خانواده، زنان و کودکان این معاونت از دفاتر حمایت از حقوق زنان و خانواده شهرستان‌های بیجار، دهگلان، دیواندره، قروه و کامیاران بازدید کرده است.

انتهای پیام/485