شناسهٔ خبر: 74991959 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

معضل خط حمله آرسنال؛ ۳۶۷ روز غیبت مهاجمان تیم فقط در جریان مسابقات ۹ ماه اخیر

میکل آرتتا طی ماه‌های اخیر هموارهٔ دغدغهٔ غیبت عناصر هجومی تیمش را داشته است و در این مدت تلاش کرده تا توسط بازیکنان دیگری به گل برسد.

صاحب‌خبر -

طرفداری | مصدومیت نونی مادوئکه، وینگر انگلیسی آرسنال، از ناحیه زانو موجب دوری ۲ ماهه او از میادین فوتبال خواهد شد.

به گزارش اسکای اسپورتس، مادوئکه در نیمهٔ نخست دیدار آرسنال برابر منچسترسیتی دچار این مصدومیت شد؛ اتفاقی که باعث شد توپچی‌ها در هر بازی از فصل جدید لیگ برتر، حداقل یک آسیب‌دیدگی را تجربه کنند.

غیبت احتمالی مادوئکه همچنین شمار مصدومیت‌های مهاجمان آرسنال در ۹ ماه اخیر را به عدد ۱۲ می‌رساند.

مصدومان آرسنال تعداد روزهای غیبت مهاجمان آرسنال در سال ۲۰۲۵ به دلیل مصدومیت
(فقط روزهای غیبت در جریان فصل محاسبه شده است)

این آمار ۱۲ مصدومیت در سال ۲۰۲۵، دقیقاً برابر با تعداد گل‌هایی است که مهاجمان آرسنال از ماه مارس تاکنون به ثمر رسانده‌اند.

آرسنال و آرتتا به دلیل رویکرد محتاطانه‌شان در بازی مقابل منچسترسیتی مورد انتقاد قرار گرفتند. اما نکته جالب اینجاست که دیدار برابر کریستال پالاس در اواخر دسامبر گذشته، آخرین باری بود که آرتتا تمام مهاجمان خود را در اختیار داشت؛ مسابقه‌ای که سرمربی اسپانیایی با نیمکت‌نشین کردن دکلان رایس، هاورتس را در میانهٔ میدان قرار داد و تمامی مهاجمانش را در ترکیب اصلی جای داد. آرسنال در آن دیدار با گل‌های هاورتس، ژسوس و مارتینلی ۵-۱ به پیروزی رسید.