شفقنا- رسانههای عبری عصر جمعه گزارش دادند که مقامات هلندی فردی را که قصد ورود به سفارت اسرائیل در لاهه و آتش زدن آن را داشت، دستگیر کردند.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، به نقل از آرتی عربی، وزارت امور خارجه اسرائیل اعلام کرد که فردی قصد ورود به لابی سفارت اسرائیل در لاهه و آتش زدن آن را داشته است.
این وزارتخانه گزارش داد که پلیس مهاجم را دستگیر کرده و تأکید کرد که هیچ یک از کارکنان سفارت زخمی نشدهاند.
حدود یک ماه پیش، حملهای به اسرائیلیها در هلند رخ داد. سفارت رژیم صهیونیستی در لاهه مسئولیت این پرونده را بر عهده گرفت و با مقامات محلی در تماس بود.
وزارت امور خارجه در آن زمان اعلام کرد که اسرائیل از دولت هلند میخواهد که به خود بیاید و قاطعانه برای جلوگیری از حملات بیشتر علیه اسرائیلیها در خاک خود اقدام کند و عاملان این حمله را پیدا کرده و آنها را به دست عدالت بسپارد.
کمی پیش از آن، سه نفر به سفارت اسرائیل در لاهه رسیدند، روی ورودی ساختمان رنگ ریختند و در سفارت را شکستند.
نیروهای امنیتی محلی در محل حاضر شدند و توانستند اوضاع را کنترل کرده و سه نفر را دستگیر کنند.