شناسهٔ خبر: 74913924 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

دشمن امروز به دنبال تزریق یأس و ناامیدی در جامعه است

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ضرورت جهاد تبیین، گفت: دشمن امروز به دنبال تزریق یأس و ناامیدی در جامعه است و یکی از بهترین راه‌های مقابله با این جنگ روانی، تبیین دستاوردهای انقلاب و پاسداشت یاد شهدا است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از طبس، سید محمدرضا هاشمی شامگاه پنجشنبه در یادواره شهدای حوزه مقاومت بسیج عمار ویژه گرامیداشت یاد شهدای روستاهای کریت، فهالنج، اصفهک، خسروآباد، چیروک و ابراهیم‌آباد در شهرستان طبس، اظهار کرد: شهدا نیاز امروز جامعه هستند و رمز ماندگاری نظام مقدس جمهوری اسلامی در گرو ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای استان و جان‌باختگان حادثه معدن در سال گذشته، افزود:  هدف اصلی دشمن در تهدیدات نرم، خانواده‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی است و بهترین راه مقابله با این تهدیدات، تقویت فرهنگ ایثار و شهادت می‌باشد.

 به گفته وی؛ یادواره‌های شهدا فرصت ارزشمندی برای انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل جوان است، نسلی که دوران دفاع مقدس و امام راحل(ره) را درک نکرده و بیش از گذشته نیازمند آشنایی با این فرهنگ ناب است.

استاندار خراسان جنوبی  با اشاره به ضرورت جهاد تبیین تصریح کرد: دشمن امروز به دنبال تزریق یأس و ناامیدی در جامعه است و یکی از بهترین راه‌های مقابله با این جنگ روانی، تبیین دستاوردهای انقلاب و پاسداشت یاد شهدا می‌باشد.

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان طبس گفت: پروژه نیروگاه زغال‌سنگ حرارتی طبس پس از 17 سال وارد مرحله اجرا شده و با راه‌اندازی آن زمینه اشتغال بیش از پنج هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم خواهد شد.

وی افزود: در کنار این پروژه، ایجاد نیروگاه خورشیدی با ظرفیت هزار و 300 مگاوات نیز در دستور کار قرار دارد که نقش مهمی در تأمین برق و توسعه استان خواهد داشت.
استاندار تأکید کرد: اقتصاد مردمی و کارآفرینی یکی از پیام‌های مهم فرهنگ ایثار و شهادت است و با تلاش برای ایجاد اشتغال و رفع مشکلات معیشتی مردم می‌توان رضایت شهدا را جلب کرد.

استاندار خراسان جنوبی  در پایان از خانواده‌های معظم شهدا، برگزارکنندگان یادواره، مسئولان شهرستان طبس و مردم قدردانی کرد.

انتهای پیام/250/