شناسهٔ خبر: 74909717 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

دادستان سبزوار: با مقصران آتش‌سوزی ساختمان سیمان برخورد قضائی می‌شود

مشهد- دادستان سبزوار گفت: با مقصران آتش‌سوزی ساختمان سیمان برخورد قضائی خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر صدیقی در پی آتش‌سوزی گسترده در ساختمان شرکت سیمان سبزوار و عملیات اطفای حریق آن، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سبزوار با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نماینده دادستانی از لحظات اولیه وقوع حادثه تا پایان عملیات اطفای حریق در محل حضور داشته و اقدامات لازم برای مدیریت و نظارت بر روند عملیات و صدور دستورات قضائی انجام شده است.

دادستان سبزوار بیان کرد: در این اطلاعیه از حضور به‌موقع و مسئولانه نیروهای آتش‌نشانی، تیم‌های امداد و نجات، اورژانس، مأموران انتظامی و سایر دستگاه‌های مسئول قدردانی شده است.

وی تاکید کرد: بررسی ابعاد حادثه به‌صورت ویژه در دستور کار دادستانی قرار دارد و پس از دریافت گزارش‌های کارشناسی، مقصران احتمالی بدون اغماض شناسایی و با آنان برخورد قضائی مناسب انجام خواهد شد.