شناسهٔ خبر: 74905994 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

کشتی قهرمانی جهان| عبدولی به جانشین آکژول محموداف رسید/شکست سیمینوف، برد فرخی و شکست میزبان از سوی میرزازاده

علیرضا عبدولی با شکست حریف اسپانیایی، دور بعدی باید با کشتی‌گیری که به جای آکژول محموداف قهرمان جهان قرقیزها را در این جهانی همراهی کرده، کشتی بگیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی 2025 جهان از ظهر امروز (27 شهریور) با 4 وزن 55، 77، 82 و 130 کیلوگرم در زاگرب آغاز شد.

غلامرضا فرخی اولین کشتی‌گیر ایران بود که در وزن 82 کیلو روی تشک حاضر شد و دور اول با نتیجه 8 - صفر شین جی لی از چین را شکست داد تا دور بعدی به مصاف اریک زیلواسی از مجارستان برود.

بعد از او، علیرضا عبدولی که دور اول استراحت کرده بود در وزن 77 کیلو روی تشک رفت و دارنده دو نشان طلای جوانان جهان با نتیجه 5-صفر، مارکوس سانچز از اسپانیایی را از پیش رو برداشت.

در همین وزن، ماکساتبک اولو که جایگزین آکژول محموداف قهرمان جهان شده، برای قرقیزها اولین برد را مقابل مکزیک به دست آورد و دور بعدی حریف علیرضا عبدولی خواهد بود.

مصاف کمال بِی آمریکایی و مالخاز آمویان ارمنی در دور اول وزن 77 کیلوگرم را هم دارنده مدال برنز المپیک 2-یک از حریف آمریکایی برد. همچنین سرگی کوتوزوف روس هم حریفش از آلمان را برد.

در وزن 130 کیلوگرم امین میرزازاده مارکو کاسکِویچ از کرواسیِ میزبان را 8-صفر شکست داد اما درحالیکه پیش‌بینی می‌شد سرگی سیمینوف روس حریف دور دوم امین باشد، این کشتی‌گیر روس که دقیقه نودی ویزا گرفته بود، مقابل حریف فنلاندی تن به شکست داد.

 

انتهای پیام/