شناسهٔ خبر: 74883067 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: سلام نو | لینک خبر

ماجرای جالب معرفی کامران و هومن به دنیای موسیقی توسط پیروز خواننده سابق بلک کتس! + فیلم

پیروز پاینده آزاد خواننده سابق گروه بلک‌کتس در برنامه باضیا با اجرای علی ضیا خاطره‌ای از وقتی که اولین بار کامران و هومن را در رستوران دید و آنها را به دنیای موسیقی معرفی کرد صحبت کرد این فیلم در فضای مجازی منتشر شد مورد توجه کاربران قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش سلام نو، پیروز پاینده آزاد متولد ۱۴ اردیبهشت ۱۳۴۱ در تهران، خواننده است.

او فارغ التحصیل رشته موسیقی از دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در سن برناردینو می باشد که در عرصه ترانه سرایی و آهنگسازی نیز فعال است و از طرفداران تیم آرسنال می باشد.

پیروز پاینده آزاد در بیمارستان میثاقیه تهران چشم به جهان گشود و در خیابان کاخ تهران بزرگ شد و پدرش نیز تنبک نواز چیره دستی بود.

دایی او مشوق اصلی اش در موسیقی بوده است
دایی پیروز یک باند موسیقی داشته است و هنگامیکه پیروز، کودکی کم سن و سال بود به اتاق موسیقی او می رفته و ساز درامز نخستین سازی بوده که نظر پیروز را به خود جلب میکرد.

بدین ترتیب او به موسیقی علاقه مند شده و بر حسب اتفاق تصمیم گرفت این رشته را ادامه دهد.

در سال ۱۳۵۶ وقتی ۱۵ ساله بود برای ادامه تحصیل در رشته موسیقی به آمریکا مهاجرت کرد و نزد خواهر و شوهر خواهرش ساکن شد.

او مدرسه را در سانفرانسیسکو آمریکا گذراند و سپس از دانشگاه سن برناردینو در رشته مورد علاقه اش فارغ التحصیل شد.

اولین گروه را با کمک دوستان عزیزم ابی حمیدیه در شهر سانفرانسیسکو بنام گروه «شش و هفت» تشکیل دادم.

همه آهنگ های که اجرا می کردیم ساخته و پرداخته خودمون بود و در کنسرت های زیادی شرکت کردیم.

روزی با شهبال شب‌پره بنیان گذار گروه «بلک کتس» آشنا شدم و به دعوت شهبال در سال ۱۳۶۶ به لس آنجلس نقل مکان کردم
به عنوان خواننده و گیتاریست کارم را آغاز کردم و اولین آلبوم ما سال ۱۳۷۱ به اسم «پول» پخش شد.

در سال ۱۳۷۸ تصمیم گرفتم بعد از ۱۲ سال از گروه بلک کتس جدا شوم.

بعد از جدایی اولین آلبوم مستقل من «عشق نو» بود دومین آلبوم «پندار نیک» بود که درد و دل من با شنونده ها بود سومین آلبومم نیز «فردای بهتر» نام داشت.

پیروز به مدت ۸ سال از عرصه هنری و زندگی شهری دور شد و در مزرعه بزرگ و پرورش حیوانان در کنار اسب های اصیلش مدت های به استراحت و ترانه سرایی گذراند.

پیروز پاینده آزاد سال ۱۳۹۰ با نازی (فرح) سهیلی ازدواج کرد که ثمره این زندگی یک دختر به نام دنیا می باشد.

او ترانه محبوب خود بنام ناجی را در روز ازدواج به همسرش نازی تقدیم کرد و همسرش مدیر برنامه های هنری وی نیز می باشد و از ازدوج سابق خود یک فرزند پسر دارد.