شناسهٔ خبر: 74824170 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

رمزگشایی از کنایه پزشکیان به صداوسیما؛ چرا رئیس‌جمهور در جلسه هیات دولت رییس سازمان صداوسیما را عتاب نمی‌کند؟

روزنامه هم‌میهن به این سوال پاسخ داده که چرا پزشکیان در اردبیل به صداوسیما کنایه زده است ؟

صاحب‌خبر -
رمزگشایی از کنایه پزشکیان به صداوسیما؛ چرا رئیس‌جمهور در جلسه هیات دولت رییس سازمان صداوسیما را عتاب نمی‌کند؟
کد خبر: 735505
|
۱۴۰۴/۰۶/۲۲ ۱۸:۳۰:۰۰

روزنامه هم‌میهن به این سوال پاسخ داده که چرا پزشکیان در اردبیل به صداوسیما کنایه زده است ؟

به گزارش هم میهن، در بخش‌هایی از این مطلب می‌خوانید؛

 قوه مجریه یا همان دولت در کار اجراست و مهم‌ترین جزء حکومت است یا باید باشد. قوه مقننه یا همان مجلس در کار قانون‌گذاری است و قوه قضایی هم با تخلف از اجرای قانون برخورد کند.

صداوسیما اما از دولت پول می‌گیرد تا اطلاع‌رسانی و مردم را سرگرم کند و به صورت عمومی و نه تخصصی آموزش دهد. هیچ‌یک از اینها به معنی آن نیست که قوه‌ای است در کنار قوای سه‌گانه یا نیروهای مسلح.

 ضمن این که مهم‌ترین دلیل حضور رئیس سازمان صداوسیما در هیأت دولت همین است که ساز جدا نزند وگرنه اگر یک قوه در کنار سه قوه بود که رئیس آن در کنار وزیران در جلسات دولت شرکت نمی‌کرد!

حالا می‌رسیم به اصل مطلب که چرا کنایه در اردبیل و در مواجهه با مجری شبکۀ استانی؟ در حالی که در تهران و در جلسۀ هیأت دولت می‌تواند رئیس او را مورد خطاب (و در صورت لزوم: عتاب) قراردهد.

در همان اردبیل هم البته پاسخ محکم‌تر رئیس‌جمهور می‌توانست این باشد که صداوسیما در کنار سه قوه تعریف نمی‌شود. بلکه یک سازمان رسانه‌ای است که باید تحت نظر سه قوه فعالیت کند با دو وظیفۀ مصرح در قانون اساسی نه آن که برای خود شأن مستقل قائل باشد و آرا و سبک زندگی اکثریت مردم ایران بازتابی در آن نداشته باشد تا بتوان گفت آنچه دراین سازمان با بودجۀ کلان و بدنۀ آماسیده از نیروی انسانی می‌بینیم نه نسبتی با آزادی بیان دارد و نه با نشر افکار.

با این همه همین که دست روی سازمانی گذاشته که با پول من و شما نقش ارگان تصویری جناح اقلیت را ایفا می‌کند قابل توجه است. منتها برای حصول نتیجه خطاب به رئیس سازمان و در تهران مؤثرتر است تا با مجری در اردبیل.

برچسب‌ها: