شناسهٔ خبر: 74792446 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

توافق اتحادیه کارگران با بوئینگ؛ پایان اعتصاب یک‌ماهه در بخش صنایع نظامی

صاحب‌خبر -

شفقنا- اتحادیه بین‌المللی مکانیک‌ها و کارگران صنایع هوافضا که نمایندگی کارکنان شرکت «بوئینگ» را بر عهده دارد، از دستیابی به توافقی خبر داد که به اعتصاب بیش از یک‌ماهه کارگران پایان می‌دهد. این اتحادیه در بیانیه‌ای که چهارشنبه شب منتشر شد اعلام کرد: «توافق پنج‌ساله شامل بهبود افزایش دستمزدها و بازگرداندن پاداش‌های امضا است» و افزود این توافق فردا جمعه برای رأی‌گیری به اعضای اتحادیه ارائه خواهد شد.

به گزارش شفقنا؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «اعتصاب حدود ۳۲۰۰ کارگر بخش صنایع نظامی بوئینگ از اوایل اوت آغاز شده بود. این بخش مسئول تولید جنگنده‌هایی همچون اف-۱۵ و همچنین سامانه‌های موشکی در کارخانه‌های واقع در ایالت‌های میزوری و ایلینوی است. بوئینگ طی هفته‌های اخیر برای ادامه فعالیت خطوط تولید به استخدام نیروی کار جدید روی آورد. در اواخر سال گذشته نیز اعتصاب ده‌ها هزار کارگر موجب توقف دوماهه تولید هواپیمای مسافربری بوئینگ ۷۳۷ به‌عنوان پرفروش‌ترین محصول شرکت و همچنین هواپیمای پهن‌پیکر ۷۷۷ شد».

شرکت بوئینگ طی سال‌های اخیر با مجموعه‌ای از چالش‌ها مواجه بوده است. بخش صنایع نظامی این شرکت علاوه بر تأخیر در تحویل هواپیماها و تجهیزات قراردادی، با افزایش چشمگیر هزینه‌ها در پروژه‌های جدید روبه‌روست؛ هزینه‌هایی که در برخی طرح‌ها به میلیاردها دلار رسیده است. از جمله این پروژه‌ها می‌توان به تبدیل دو فروند «بوئینگ ۷۴۷» به هواپیماهای ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا اشاره کرد که همچنان با مشکلات مالی و فنی همراه است.

این خبر را در آرتی عربی ببینید