شناسهٔ خبر: 74782065 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

«اعتمادآنلاین» گزارش می‌دهد:

الیسا، خواننده مشهور لبنانی قربانی کلاهبرداری میلیون دلاری شد

منابع امنیتی لبنان، آخرین تحولات پرونده کلاهبرداری علیه الیسا، خواننده مشهور لبنانی، را که اخیراً اتفاق افتاده است، رسانه‌ای کردند.

صاحب‌خبر -
الیسا، خواننده مشهور لبنانی قربانی کلاهبرداری میلیون دلاری شد
کد خبر: 733907
|
۱۴۰۴/۰۶/۱۹ ۱۳:۱۵:۰۰

منابع امنیتی لبنانی، آخرین تحولات پرونده کلاهبرداری علیه الیسا، خواننده مشهور لبنانی، را که اخیراً اتفاق افتاده است، رسانه‌ای کردند.

به گزارش اعتمادآنلاین، هادی الامین، روزنامه‌نگار لبنانی، گفت: «مقامات امنیتی یکی از نزدیکان علی صبحی حمود، متهم اصلی کلاهبرداری از الیسا را بازداشت کردند».

او در پستی در حساب خود در پلتفرم «ایکس» نوشت: «امروز، ح.س.، یکی از نزدیکان علی صبحی حمود (متهم اصلی کلاهبرداری از الیسا)، توسط سرویس امنیت فرودگاه بازداشت شد. او از تمام تحرکات علی صبحی، فردی که او را از فرودگاه خارج کرده و چگونگی خروجش آگاه است».

این فرد موفق شده بود از الیسا مبلغی به ارزش ۲.۷ میلیون دلار کلاهبرداری کند و بعد از آن از طریق فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری بیروت به راحتی از کشور بگریزد.

به گفته رسانه‌های لبنانی، حمود بعد از کلاهبرداری چند میلیون دلاری از الیسا و یک خواننده دیگر لبنانی از لبنان گریخته و گفته می‌شود به فرانسه رفته است.

 

برچسب‌ها: