شناسهٔ خبر: 74712703 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

پیشنهاد باشگاه لیگ برتری؛ به جای کسر امتیاز، پول می‌دهیم!

در حالی که سه باشگاه لیگ برتری به دلیل نداشتن مجوز ملی با کسر امتیاز مواجه شده‌اند، یکی از این تیم‌ها با پیشنهاد جریمه مالی در ازای بازگرداندن امتیازات، معادلات انضباطی لیگ را وارد فاز تازه‌ای کرده است.

صاحب‌خبر -

یکی از باشگاه‌هایی که با کسر سه امتیاز در آغاز لیگ برتر مواجه شده، به فدراسیون فوتبال درخواست داده تا این باشگاه را جریمه مالی کند و با پرداخت جریمه سه امتیاز برگشت داده شود.

کمیته قضایی فدراسیون فوتبال رای به کسر سه امتیاز از سه باشگاه فجر سپاسی، شمس‌ آذر قزوین و استقلال خوزستان پیش از آغاز فصل جدید لیگ برتر داد.

این باشگاه‌ها به دلیل دریافت نکردن مجوز ملی جریمه شدند. دلیل اصلی مجوز نگرفتن فجر سپاسی، ورزشگاه این تیم بود که با توجه به مهلت یک ماهه‌ای که فدراسیون فوتبال به مدیران این تیم داده بود، احتمال بازگشت امتیاز به این تیم‌ وجود دارد.

پیگیری‌های ایسنا نشان می‌دهد تا این لحظه فدراسیون فوتبال بر سر تصمیم خود مبنی بر کسر امتیاز از شمس‌آذر و استقلال خوزستان ایستادگی کرده و این رای را باطل نخواهد کرد.

در مقابل یکی از باشگاه‌ها به فدراسیون فوتبال پیشنهاد داده که با دریافت جریمه مالی سه امتیاز را به حساب این تیم بازگرداند تا به این شکل هم برای فدراسیون درآمدزایی صورت بگیرد و هم کسر امتیاز تیم پس گرفته شود.

موضع فدراسیون فوتبال در کسر امتیاز این است که اگر پس از پایان مهلت ۳۰ روزه مشکلات رفع نشود، از آن پس هر اقدامی برای فصل آینده لحاظ خواهد شد و پرونده فصل قبلی بسته تلقی می‌شود. باید دید در نهایت این موضوع به کجا خواهد رسید.