شناسهٔ خبر: 74689966 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

قحطی و گرسنگی در غزه / گزارشگر سازمان ملل: برای اقدام فوری دیر شده است / 2هزار نفر از گرسنگی مرده اند

اسرائیل از ساختارهای اداری و مؤسسات غزه به‌عنوان ابزاری برای وادار کردن ساکنان به ترک مناطق خود و انتقال اجباری به نقاط دیگر استفاده می‌کند.

صاحب‌خبر -

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فقر و حقوق بشر در گفت‌وگو با شبکه الجزیره اعلام کرد که حدود دو هزار نفر در اطراف مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش شفقنا؛ وبگاه شبکه الجزیره نوشت: «وی هشدار داد که زمان برای اقدام فوری گذشته است و قحطی و گرسنگی در مناطق خان یونس و دیرالبلح بیش از پیش افزایش خواهد یافت».

این مقام سازمان ملل همچنین تأکید کرد که اسرائیل از ساختارهای اداری و مؤسسات غزه به‌عنوان ابزاری برای وادار کردن ساکنان به ترک مناطق خود و انتقال اجباری به نقاط دیگر استفاده می‌کند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر