شناسهٔ خبر: 74665264 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

در سینمای ایران دقیقا چه می‌گذرد؟!

صاحب‌خبر -

داریوش مهرجویی:منتقدان خر هستند!

عقاب:خدابیامرز اعصابش تعطیل بوده مثل اینکه

_________________________________________________

فرج الله سلحشور:سینمای ایران همچون یک خوک کثیف هست که هیچکس نمی تواند آن را بشورد و تمیز کند!

عقاب:حق است!حق است!

_________________________________________________

پیمان معادی:در ایران 65 میلیون نفر هستند که آرزو دارند بازیگر شوند!

عقاب:جدی میفرمایید؟!اون بیست میلیون نفر دیگه رو دور ننداز پیمان خان

_________________________________________________

حامد بهداد:عزت الله انتظامی در رده بهترین بازیگران سینمای ایران در رده ی دهم هم نیست!

عقاب:حامد جون خودت کجای این جدولی؟! منوچهر هادی سلام می‌رسونه استاد تکنیک

_________________________________________________

مرضیه برومند:این چه بودجه‌ای است برای تئاتر مملکت؟! باید خجالت بکشند، یازده میلیاردتومان بودجه یک آپارتمان یک کمی خوب است!(مصاحبه مربوط به سال ۹۱ است)

عقاب:کمی خوب؟!ای کاش منم همچین پولی داشتم میرفتم آپارتمان کمی خوب میگرفتم

_________________________________________________

مجید مظفری:آمریکایی‌ها هم تاکنون بارها و بارها از آثار ما اقتباس کرده‌اند و مدارکی هم مبنی بر این قضیه وجود دارد اما در کشورهای دیگر آنقدر سخت گیری نسبت به این موضوع صورت نمی‌گیرد. در حالی که در رابطه با سریال «هفت سنگ» سختگیری‌های بدون توجیهی شده است.

عقاب:اولا کو مدرکت استاد؟!دوما ساقیا کیه؟!سوما همون اولی

_________________________________________________

فرج الله سلحشور:کسی که آمریکا را دوست داشته باشد و برای آمریکا ارزش قایل باشد از نظر من منفور است. آقای فرهادی جزو همین آدم هاست. آرزویش این است که برود کف پای یک دبیر جشنواره آمریکایی را ببوسد. از نظر من این انسان هیچ ارزشی ندارد.

عقاب:اصغر فرهادی مگه کارگردانه؟!من فکر میکردم فیلمنامه دزدهبد رکبی خوردیم حاجی

_________________________________________________

کیومرث پوراحمد:یک عده در موسسه سروش برای مردم تصمیم می‌گیرند و معلوم نمی‌شود یارو آن لحظه خمار و نشئه بوده که این طور زده فیلم را نابود کرده است، معلوم نیست احمق چه مصرف کرده و می ‌زند همه چیز را خراب می‌کند.

عقاب:همون چیزی که مجید مظفری میزنه

_________________________________________________

پرویز پرستویی:همیشه گفته‌ام جایی که شریفی‌نیا باشد حضور پیدا نمی‌کنم. حتی اگر بفهمم نقشی قبل از من به او پیشنهاد شده باشد، قطعا قبول نمی‌کنم، هدفی که سال‌ها دنبال کرده‌ام.برنامه «هفت» بارها من را برای حضور در استودیو دعوت کرده است و یکی از دلایل اصلی‌ که نپذیرفتم، نشستن ایشان بر روی آن صندلی است. متأسفانه آنقدر اعتماد به نفس دارد که هر چه به ذهنش می‌آید، می‌گوید.

عقاب:آخه خودت چه تحفه ای هستی پرویز پرستویی؟!به قول قدیمی‌ها دیگ به دیگ میگه روت سیاه.داشت یادم می‌رفت شهبازی بهت سلام میرسونه️️️️

_________________________________________________

بابک حمیدیان:نمایش از دغدغه علی اتحاد در حوزه زبان‌شناسی می‌آید. متاسفانه در دنیای امروز دایره لغات ما کمی بیشتر از ۳۰۰ واژه است که این به معنای فقر و رکود واژه به حساب می‌آید و ما باید از این اتفاق بترسیم. در این اجرا همه ما طلایه‌دار حمایت و دفاع از این سرزمین هستیم. این اجرا به شدت طعمی شاعرانه دارد و به نظرم الزامی هم نیست که حتما عوام به دیدن کار بیایند چون این اجرا از سطح فرهنگی متفاوتی برخوردار است. من از مخاطب خاص به شدت دفاع می‌کنم چون مخاطب عام باید بروند «اخراجی‌ها» ببینند.

عقاب: اونوقت مخاطب خاص چی میبینه؟!ازازیل و تاسیان؟!

_________________________________________________

نظرتون رو درمورد این مطلب بگید در ضمن بخش دوم داره فقط حمایت کنید خواهشا