شناسهٔ خبر: 74644139 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

در نقد حرف‌های وقیحانه آقای گزارشگر؛ به ازای چاپلوسی گزارش و برنامه می‌گیرید؟

منت برای پخش بازی‌ها با تاخیر فراوان؟ شوخی‌اش هم زشت است!

صاحب‌خبر -

طرفداری | به نظر می‌رسد عصر چاپلوسی برای مدیران بالا دست همچنان باقی است و برخی برای گرفتن برنامه و گزارش دست به هر کاری می‌زنند!

در جریان بازی رئال مادرید مقابل مایورکا، گزارشگر این مسابقه با بیان جملاتی عجیب، منت بر سر مردم ایران گذاشت و پخش مسابقات با تاخیر فراوان را به رخ کشید! او مدعی شد صدا و سیما در حال لطف کردن به مردم است که بازی‌ها با تاخیر این چنینی پخش می‌کند!

این جملات وقیحانه را مرور کنیم؛

واقعا چقدر راحت علاقه‌مندان به فوتبال، در حال تماشای فوتبال هستند. فوتبال مجانی نگاه می‌کنند و غر هم می‌زنند. جاهای دیگر اینطوری نیست. یک بار یک جایی اعتراض می‌کردند و نق می‌زدند، یکی آمد گفت من دیدم شما می‌گویید بازی کریستال پالاس و ساوتهمپتون، تیم‌های چهاردهم و شانزدهم، 45 هزار تماشاگر دارد. می‌دانید دلیلش چیست؟ همه‌اش عشق به فوتبال نیست. طرف بخواهد در خانه آن بازی را نگاه کند، برایش گران‌تر از استادیوم رفتن تمام می‌شود. این را جوانی به من گفت که در اروپا زندگی می‌کند. صدا و سیما واقعا لطف می‌کند این همه پرتعداد فوتبال‌ها را پخش می‌کند.

آقای مثلا گزارشگر، بله در همه جهان مردم پول می‌دهند بازی را تماشا کنند ولی نه با چند دقیقه تاخیر. پول می‌دهند ولی اعصاب‌شان راحت است که بازی را با خیال راحت و با کمترین فاصله زمانی تماشا می‌کنند، نه اینکه نوتیف گل روی گوشی‌شان بیاید و چند دقیقه بعد تازه خود گل را از تلویزیون تماشا کنند.

جالب است به جای بهبود، هرروز اوضاع پخش مسابقات بدتر می‌شود و از آن جالب‌تر اینکه به جای عذرخواهی، شما این چنین منت می‌گذارید و از مشکلات دیگران در سراسر جهان می‌گویید.

صدا و سیما به مردم لطف می‌کند؟ صدا و سیما به شما لطف می‌کند که اجازه می‌دهد بازی تیم‌های پرطرفدار را گزارش کنید. بیننده‌ای که در خارج از ایران پول می‌دهد، صدای امثال شما را نمی‌شنود! فردی که در صدا و سیما گزارش می‌کند ولی حتی به خودش زحمت نداده سراغ تحقیق برود و ببیند حرفی که قرار است مقابل میلیون‌ها نفر بزند درست است یا نه! حرفی را که از یک جوانی شنیده، بی‌تحقیق مقابل دوربین‌ها می‌گوید و منتش را بر سر مردم می‌گذارد!

با کدام منطق می‌گویید در خارج از ایران تماشای بازی پای تلویزیون گران‌تر از تماشای مسابقه در ورزشگاه است؟

بیایید باهم مرور کنیم؛

هزینه رفتن به استادیوم

  • بلیت بازی معمولی (۳۰–۴۰£): حدود ۴.۲۹ تا ۵.۷۲ میلیون تومان
  • حمل‌ونقل شهری/تاکسی در لندن (۲۱–۳۰£): حدود ۳.۰۰ تا ۴.۲۹ میلیون تومان
  • خوراک ساده در استادیوم (۱۰–۱۵£): حدود ۱.۴۳ تا ۲.۱۵ میلیون تومان
  • جمع هر بازی (۶۰–۸۵£): حدود ۸.۵۸ تا ۱۲.۱۶ میلیون تومان

اشتراک‌های پخش

  • Sky Sports (۲۰–۳۵£ در ماه): حدود ۲.۸۶ تا ۵.۰۱ میلیون تومان/ماه
  • TNT Sports / Discovery+ (۳۰.۹۹£): حدود ۴.۴۳ میلیون تومان/ماه
  • ترکیب Sky + TNT (۵۰–۵۳£): حدود ۷.۱۵ تا ۷.۵۸ میلیون تومان/ماه
  • NOW TV Day Pass (۱۴.۹۹£): حدود ۲.۱۴ میلیون تومان برای ۲۴ ساعت
  • NOW TV ماهانه (۳۴.۹۹£): حدود ۵.۰۱ میلیون تومان/ماه
  • NOW TV پلن سالانهِ Saver (۲۶£): حدود ۳.۷۲ میلیون تومان/ماه

یک فصل کامل با اشتراک

  • اگر ۹ ماه فصل را با پکیج کامل (۵۰–۵۳£/ماه) بروید: حدود ۶۴.۴ تا ۶۸.۲ میلیون تومان
  • برآورد کلی فصل (۴۵۰–۵۰۰£): حدود ۶۴.۴ تا ۷۱.۵ میلیون تومان

مقایسه مستقیم

  • تماشای ۱۰ بازی در استادیوم: حدود ۶۰۰–۸۵۰ پوند.
  • تماشای همه بازی‌ها با اشتراک تلویزیونی: حدود ۴۵۰–۵۰۰ پوند.

آقای گزارشگر، کاش قبل از اینکه از دهان‌تان استفاده کنید، از مغرتان بهره ببرید! البته همه ما می‌دانیم دلیل این حرف‌ها چیست. شاید ریشه در برنامه‌ای داشته باشد که پس از سال‌ها دوندگی و این در و آن در زدن، صدا و سیما به شما داده است و حالا فکر می‌کنید دنیا را دارید!

چاپلوسی برای برنامه و گزارش بیشتر؟ حواس‌تان باشد، مردم یادشان نمی‌رود. مبادا فردا بگویید منظورم فلان چیز بود و...

آقای مثلا گزارشگر بی‌اطلاع از همه جا، مسیری که شما می‌روید را بارها و بارها خیلی‌هایی که بزرگتر از شما بودند رفتند و عاقبتش را دیدند، شما که مقابل آن‌ها عددی نیستید. چاپلوسی را کنار بگذارید و گزارش‌تان را بکنید، پخش بازی‌ها به شما ارتباطی ندارد که درباره‌اش اظهارنظر کنید. در همان حیطه‌ای که هستید تمرکز کنید، شاید روزی به گزارشگر استانداردی تبدیل شوید که واقعا لایق گزارش بازی‌های مهم باشید.