شناسهٔ خبر: 74636552 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

ماتیاس دلیخت: بیش از آموریم، ما بازیکنان منچستریونایتد مقصر هستیم

مدافع با تجربه تیم ملی هلند، انداختن تقصیرات گردن سرمربی شیاطین سرخ را کار درستی نمی‌داند.

صاحب‌خبر -

طرفداری | ماتیاس دلیخت از صحبت‌های بازیکنان منچستریونایتد در رختکن پس از حذف تحقیرآمیز از لیگ کاپ مقابل گریمزبی تاون پرده برداشت.

به گزارش سایت گل، شیاطین سرخ در دور دوم این رقابت‌ها پس از شکست در ضربات پنالتی، از گردونهٔ رقابت‌ها کنار رفتند؛ این نخستین‌بار در تاریخ بود که یک تیم لیگ دو (سطح چهارم فوتبال انگلیس) موفق به حذف منچستریونایتد از یک رقابت حذفی شد.

یونایتد شروعی کابوس‌وار در فصل ۲۶-۲۰۲۵ داشت؛ تیمی که فصل گذشته را در رتبهٔ پانزدهم لیگ برتر به پایان رسانده بود، فصل جدید را با شکست مقابل آرسنال آغاز کرد و سپس برابر فولام به تساوی ۱-۱ رسید. اوضاع در میانهٔ هفته بدتر شد، جایی که شاگردان آموریم مقابل گریمزبی با نتیجه ۱۲-۱۱ در ضربات پنالتی شکست خوردند و از لیگ کاپ کنار رفتند.

پس از این شکست، تردیدها دربارهٔ کیفیت تیم و آینده روبن آموریم در اولدترافورد افزایش یافت. با این حال دلیخت، مدافع هلندی یونایتد، در دفاع از سرمربی خود صحبت کرد و جزئیات آنچه در رختکن گذشته بود را فاش کرد.

او در مصاحبه با MUTV، دربارهٔ اعتماد بازیکنان تیم به آموریم گفت:

بله، قطعاً. شما به‌ عنوان بازیکن مسئول نتایج هستید. بیرون از باشگاه همیشه دربارهٔ مربی صحبت می‌کنند، اما فکر می‌کنم ما بازیکنان هم به چشم هم نگاه کردیم و گفتیم «رفقا، نمایشی که این هفته ارائه دادیم قابل قبول نبود». انداختن تقصیر گردن مربی کار درستی نیست. بیشترِ مسئولیت برعهده ماست و ما این را می‌دانیم.

بنابراین، ما همچنان پشت او ایستاده‌ایم و او هم پشت ماست. باید به همین شکل ادامه دهیم. فکر می‌کنم نتیجه امروز (پیروزی مقابل برنلی) این حس را بیشتر تقویت می‌کند. زیاد بین خودمان حرفی رد و بدل نشد، چون همه می‌دانستند حس مشترکمان چیست. فکر می‌کنم همه از بیرون هم می‌توانستند بفهمند وقتی چنین مسابقه‌ای را می‌بازید، احساس بازیکنان چگونه است. 

دلیخت ادامه داد:

کار ساده‌ای نداریم و ما این را می‌دانیم. از خودمان خیلی ناامید شدیم. بنابراین تنها راهی که می‌توانست کمی شکست چهارشنبه را التیام ببخشد، پیروزی امروز بود. بازی زیر نظر آمورـم برایم خوب است. من احساس خوبی دارم و از نظر بدنی هم در وضعیت مناسبی هستم.

منچستریونایتد توانست با برتری ۳-۲ مقابل برنلی نخستین پیروزی خود در لیگ برترِ این فصل را به دست آورد. شیاطین سرخ پس از وقفه بازی‌های ملی، در دربی منچستر برابر رقیب همشهری به میدان خواهند رفت.

مهارت‌های برتر ماتیاس دلیخت در فصل 25-2024؛ مدافع هلندی و امید روبن آموریم در خط دفاعی