شناسهٔ خبر: 74628679 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

سردار موحد خداحافظی کرد / سردار جمیری فرمانده سپاه قم شد + عکس

در آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام، سردار محمدرضا موحد خداحافظی کرد و سردار جمیری به عنوان فرمانده جدید سپاه استان قم معرفی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه، مراسم تکریم و معارفه فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) قم امروز یکشنبه نهم شهریور ۱۴۰۴ در سالن همایش اردوگاه فرهنگی تربیتی ولایت قم با حضور سردار علی فدوی جانشین کل سپاه پاسداران و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری، خانواده‌های شهدا و پیشکسوتان دفاع مقدس برگزار شد.

بیشتر بخوانید:

ابتکار عمل دست ایران است / شهادت سرداران خللی در روند دفاع مقدس ایجاد نکرد

در این مراسم از خدمات و تلاش‌های سردار «محمدرضا موحد» که از آبان سال ۱۴۰۰ تاکنون فرماندهی سپاه استان قم را بر عهده داشت، تقدیر و سردار «فتح‌الله جمیری» به عنوان فرمانده جدید سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) معرفی شد.

سردار جمیری فعالیت نظامی را از سال ۱۳۶۴ در نیروی زمینی سپاه پاسداران آغاز کرد.

او سابقه فرماندهی سپاه استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، امام صادق (ع) بوشهر و الغدیر یزد و همچنین فرماندهی حفاظت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در کارنامه خود دارد.

نجات نظام و انقلاب در گرو مدیریت جهادی است

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین دشتی مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امام علی بن ابی‌طالب (ع) استان قم در این مراسم، گفت: انقلاب اسلامی ایران نظریه جدایی دین از سیاست و اجتماع را که سال‌ها توسط دشمنان تبلیغ می‌شد، به حاشیه راند و دین را به متن عرصه‌های مختلف زندگی آورد.

وی ادامه داد: سپاه پاسداران از جمله نهادهایی است که توانسته دین را با حوزه‌های علمی، فرهنگی و تخصصی ترکیب کند. ما اعتقاد داریم این هم‌افزایی دین و دانش با مدیریت جهادی محقق شده است و امروز نیز نجات نظام و انقلاب در گرو مدیریت جهادی است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امام علی بن ابی‌طالب (ع) با تجلیل از سردار محمدرضا موحد فرمانده سابق سپاه استان قم افزود: سردار موحد نمونه‌ای از یک فرمانده جهادی بود که شب و روز نمی‌شناخت و همواره در خدمت انقلاب و مردم قرار داشت.

سردار فدوی: شهادت سرداران خللی در روند دفاع مقدس ایجاد نکرد

 سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم در این مراسم با بیان این که پاسداری از انقلاب اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است و در سحر اولین روز از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنی با انقلاب شروع شد و تاکنون ادامه دارد، اظهار کرد: جبهه استکبار که به قدرت خود افتخار می‌کند، تاکنون نتوانسته در مقابل با جمهوری اسلامی ایران به پیروزی برسد، اگر از خود مراقبت کنیم تا تکالیف الهی خود را انجام دهیم در وعده و کمک خداوند تخلفی رخ نخواهد داد.

به گفته جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، بعد از گذشت ۳۷ سال از جنگ تحمیلی هشت سال دفاع مقدس که تمامی جبهه استکبار در مقابل ما قرار داشتند، دشمنان جرأت نکردند تیری به سمت ما شلیک کنند تا جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که دوباره رویارویی و جنگ با جبهه استکبار را از سر گرفتند.

فدوی با بیان اینکه دشمن در طراحی برنامه‌های خود شکست خورد، گفت: ابتکار عمل به دست ایران است و شهادت سرداران و فرماندهان خللی در روند دفاع مقدس ایجاد نکرد و دشمنان نه امروز بلکه از ۴۷ سال گذشته تا به الان شکست خورده است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: باید تکالیف خود را بشناسیم و عزم خود را برای انجام این تکالیف جمع کنیم و اعتماد به وعده‌های الهی داشته باشیم. یکی از دستورات مقام معظم رهبری تشکیل سپاه‌های استانی بود و فرمانده کل سپاه استان به مثابه فرمانده کل سپاه در منطقه جغرافیایی خود است و نقش مهم فرماندهان سپاه استان در جنگ ۱۲ روزه مشخص شد.

جایگاه قم در تاریخ انقلاب اسلامی

سردار فتح الله جمیری فرمانده جدید سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) هم در این مراسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام حسن عسکری (ع) و تبریک آغاز زعامت و ولایت حضرت ولیعصر(عج) عنوان کرد: در این روز پرافتخار، فریاد شکر و سپاس را به خاطر پذیرش خادمی در حرم مطهر فاطمه معصومه (س) سر می‌دهیم. امیدواریم که بتوانیم خادمی شایسته برای حضرت فاطمه معصومه (س) و شخصیت‌های بزرگ اسلام باشیم. 

فرمانده جدید سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) افزود: قم، شهر علم و بصیرت، جایی است که انقلاب اسلامی از آن آغاز شد و مطمئناً در تثبیت و پیشرفت آن نقش بسزایی دارد. اینجا جایی است که پرچم لا اله الا الله محمد رسول الله به اهتزاز در خواهد آمد و بر قله‌های بلند جهانی خواهد درخشید. 

سردار جمیری تاکید کرد: بیایید قدر این نعمت بزرگ را بدانیم و شکرگزار باشیم که این فرصت برای ما فراهم شده است. ان‌شاءالله همواره در راه خدمت به اهل بیت (ع) پیشگام باشیم.

وی در ادامه ضمن تبریک هفته دولت و تجلیل از شهدای دولت و راه خدمت گفت: همه ما در یک نقطه مشترکا با هم جمع میشویم و آن هم بسیجی بودن است. از علما و مراجع تا مسئولین نظامی و غیر نظامی و زن و مرد همه ما بسیجی هستیم و به خدمت به مردم و ارزش‌های بسیج متعهد می باشیم.

فرمانده جدید سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) افزود: امید می‌رود که با همت و اراده جمعی، مسیر رسیدن به تمدن نوین اسلامی هموار شود و خدمت به مردم، به عنوان رسالت مهم همه، ادامه یابد.

سردار جمیری در پایان از حضور سردار فدوی جانشین فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، علما و روحانیون، مسئولین استانی، اصحاب رسانه و همه حاضرین قدردانی کرد.

قدردانی فرمانده سابق سپاه قم از حمایت‌های مراجع و علما

سردار محمدرضا موحد فرمانده سابق سپاه امام علی بن ابی طالب علیه السلام هم در این مراسم ضمن خیر مقدم به خانواده معظم شهدا و ایثارگران، روحانیت معزز و فرماندهان و مسئولین کشوری و لشکری و استانی گفت: خدا را شاکریم که عمر ما را در دوران با برکت انقلاب اسلامی که داعیه ایجاد حکومت اسلامی را دارد، قرار داد؛ حکومتی که با این اقتدار در زمان هیچ کدام از ائمه معصومین (ع) تشکیل نشد.

فرمانده سابق سپاه امام علی بن ابی طالب علیه السلام افزود: تدابیر و وجود نازنین امامین انقلاب حضرت امام رضوان الله و رهبر معظم انقلاب که واقعا در دنیا بی نظیرند، نقشه‌های شوم دشمنان در کل دنیا را خنثی کرد و انقلاب را به ساحل امن رساند و ان شاءالله هر چه زودتر به قله موعود خواهیم رسید.

موحد بیان کرد: ما نظامیان داعیه دار مقدمه سازی برای ظهور آقا امام زمان (عج) هستیم و خدا را شکر می کنیم که ما را پاسدار این انقلاب قرار داد و این افتخار بسیار بزرگی برای ماست.

وی در ادامه از حمایت و همراهی مراجع عظام تقلید و علمای بزرگ قم، مسئولین استانی، مسئولین و رده های مختلف سپاه، آحاد پاسداران سلحشور و بسیجیان دلاور و سربازان فداکار استان قم قدردانی کرد.

فرمانده سابق سپاه امام علی بن ابی طالب علیه السلام در پایان خاطرنشان کرد: از همه شما عزیزان می خواهم، همانگونه که طی این مدت همکاری بسیار خوبی با بنده داشتید با این سردار عزیز و دوست داشتنی نیز به طور ویژه همکاری کنید و این را بدانید که هر چقدر سپاه قوی‌تر باشد می‌تواند خدمت رسانی بهتری به مردم ارائه دهد.

تکریم سردار موحد و معرفی سردار جمیری

 در پایان این آیین از خدمات چند ساله سردار محمدرضا موحد فرمانده سابق سپاه امام علی بن ابی‌طالب (ع) قم قدردانی و سردار فتح‌الله جمیری به عنوان فرمانده جدید سپاه استان معرفی شد.

انتهای پیام ۳۱۳/۳