شناسهٔ خبر: 74621329 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

پرداخت همزمان وام خرید و تعمیر مسکن در کردستان فراهم شد | حمایت مستمر بانک مسکن از خریداران و مستاجرین

مدیرشعب بانک مسکن کردستان گفت: از افزایش سقف تسهیلات مسکن و حذف شرط قدمت ساختمان به عنوان دو مصوبه جدید بانک مسکن برای توسعه و رونق بخش مسکن خبر داد.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز، امید راست‌بین مدیریت شعب بانک مسکن استان کردستان با تاکید بر همراهی مسئولان استان در کمک به رونق بخش مسکن، به تشریح جزییات این خبر پرداخت و اظهار کرد: بانک مسکن همواره برای راستای توسعه و رونق بخش مسکن و پاسخگویی به نیازهای مالی خانوارها برای تامین مسکن آنان پیشقدم بوده و با افزایش سقف تسهیلات و ایجاد انعطاف‌پذیری در شرایط پرداخت زمینه تحقق این امر مهم را مهیا کرده است.

وی به جزییات دو مصوبه جدید بانک مسکن اشاره کرد و گفت: بر اساس مصوبه جدید، سقف تسهیلات خرید مسکن در شهر سنندج به چهار میلیارد ریال و در سایر شهرهای استان به ۳ میلیارد ریال افزایش و به صورت همزمان نیز با پرداخت تسهیلات خریدمسکن ، یک فقره تسهیلات جعاله (تعمیر مسکن) نیز پرداخت می شود که بر طبق مصوبه جدید مبلغ تسهیلات جعاله نیز به ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال افزایش یافته است.

مدیر شعب استان کردستان، تسهیلگری در شرایط پرداخت تسهیلات را یکی دیگر از مصوبه های جدید بانک مسکن عنوان کرد و ابراز داشت: بر اساس مصوبه جدید، بانک مسکن برای تسهیل گر ی در پرداخت تسهیلات خرید مسکن و امکان استفاده از تسهیلات را برای اقشار مختلف جامعه، شرط قدمت ساختمان از فرآیند پرداخت تسهیلات مسکن از محل اوراق گواهی حق‌تقدم (تسه)، به جز صندوق یکم، حذف کرده و تنها عمر مفید باقی‌مانده ملک ملاک ارزیابی خواهد بود.

وی در ادامه به افزایش سقف تسهیلات برای بستگان درجه یک بر روی یک واحد مسکونی اشاره کرد و گفت: بانک مسکن امکان استفاده از سقف وام زوجین را نیز برای بستگان درجه یک شامل پدر و فرزند، مادر و فرزند، خواهران و برادران نیز فراهم کرده که بر این اساس، سقف تسهیلات این گروه در شهر سنندج به ۸ میلیارد ریال و در سایر مناطق شهری استان به ۶ میلیارد ریال افزایش یافته است.

راست‌بین در ادامه از پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن برای حمایت از مستاجرین خبر داد و تصریح کرد: بانک مسکن با پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن، حامی مستاجرین بوده بطوریکه در شهر سنندج تا ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال و در سایر شهرهای استان تا ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات از محل اوراق گواهی حق‌تقدم (تسه) پرداخت می نماید.

لازم به ذکر است؛ بانک مسکن در استان کردستان با ۲۱ شعبه مستقر که ۹ شعبه آن در شهر سنندج و ۱۲ شعبه دیگر در سایر شهرهای استان، آماده ارائه انواع خدمات بانکی به شهروندان است.

منبع: خبرآنلاین