شناسهٔ خبر: 74613607 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

علی سقائیان، سفیر اسبق ایران در ایروان مطرح کرد:

هدف از انجام سفر گریگوریان، دبیر شورای امنیت به تهران و دیدار با لاریجانی و پزشکیان

سفیر اسبق ایران در ارمنستان پیرامون سفر دبیر شورای امنیت ارمنستان به تهران و دیدار با همتای ایرانی تاکید کرد: دیدارهای منظم و رفت‌وآمدهای متقابل میان مقامات دو کشور امری طبیعی به شمار می‌آید، به ویژه در پی تحولات اخیر، که در ماه گذشته در خصوص مسئله صلح میان باکو و ایروان در جریان بود، و همچنین مطالبی که پیرامون امضای تفاهم‌نامه در واشنگتن مطرح شد.

صاحب‌خبر -
هدف از انجام سفر گریگوریان، دبیر شورای امنیت به تهران و دیدار با لاریجانی و پزشکیان
کد خبر: 732821
|
۱۴۰۴/۰۶/۰۸ ۱۳:۵۶:۴۰

لیلا پایدار- آرمن گریگوریان، دبیر شورای امنیت ارمنستان که به تهران سفر کرده، امروز شنبه با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.این سفر به دعوت علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان عنوان شده است. گریگوریان همیشه طی دیداری با مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور کشورمان ملاقات کرد.

سید علی سقائیان، سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، در گفت‌وگو با خبرنگار اعتماد آنلاین، پیرامون انجام این سفر و دیدار علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، با آرمن گریگوریان، دبیر شورای امنیت ارمنستان، اظهار کرد: با توجه به روابط نزدیک و دوستانه‌ای که میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان برقرار است، دیدارهای منظم و رفت‌وآمدهای متقابل میان مقامات دو کشور امری طبیعی به شمار می‌آید. به ویژه در پی تحولات اخیر، که در ماه گذشته در خصوص مسئله صلح میان باکوی روان در جریان بود، و مطالبی که پیرامون امضای تفاهم‌نامه در واشنگتن مطرح شد، همچنین تماس‌های تلفنی میان رهبران دو کشور، از جمله جناب آقای دکتر پزشکان و نخست‌وزیر ارمنستان، و همچنین جناب آقای دکتر لاریجانی با همتای خود در ارمنستان، این دیدار به منظور مرور و بررسی مجدد مسائل مطروحه در خصوص امنیت قفقاز جنوبی بسیار حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد که این دعوت از آقای گریگوریان به تهران، به منظور روشن‌سازی نکات مطرح شده در مذاکرات و تفاهم‌های اخیر، بویژه آنچه که در واشنگتن مطرح شد، می‌تواند به رفع ابهامات و مسائل مربوط به توافقات صورت‌گرفته در آن‌جا کمک کند. در حقیقت، این سفر با توجه به توافقاتی که در ایالات متحده به امضاء رسید، صورت می‌گیرد و به بررسی مواردی چون کریدور موسوم به زنگزور و سایر مسائل منطقه‌ای و دوجانبه پرداخته خواهد شد.

سقائیان تصریح کرد: گرچه دوستی‌های محکم و مستحکم میان دو کشور در این زمینه قابل توجه است، اما باید اذعان داشت که چنین دیدارهایی و رفت‌وآمدهای مقامات دو کشور، به ویژه در این برهه زمانی که مسائل امنیتی در حوزه قفقاز جنوبی در کانون توجه قرار گرفته، همچنان امری مرسوم و طبیعی است. این نوع تعاملات به تبیین بهتر موضوعات و رفع هرگونه ابهامی در فضای رسانه‌ای و سیاسی کمک خواهد کرد.