شناسهٔ خبر: 74567081 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رویداد پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی امسال به بهترین شکل برگزار شد

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: با مدیریت مناسب رویداد پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی امسال به بهترین شکل برگزار شد.

صاحب‌خبر -

نرگس معدنی‌پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: ضمن تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و تبریک روز کارمند، به نوبه خود از همه همکاران خدوم شهرداری تهران بابت همه زحمات و تلاش‌هایشان تشکر می‌کنم. این رویداد امسال به بهترین شکل برگزار شد و جا دارد قدردان همه دست‌اندرکاران آن باشیم.

وی افزود: امسال به دلیل شرایط خاص کشور، کمیسیون فرهنگی و اجتماعی چند جلسه در خصوص مراسم راهپیمایی اربعین در عراق و جاماندگان در تهران برگزار کرد. تأکید ما این بود که امسال از ظرفیت‌های مردمی و داوطلبان، حداکثر استفاده بشود و از نیروهای شهرداری حداقل استفاده شود. به این دلیل که شهرداری تهران وظایفی در رفع آسیب‌های شهر تهران و شهروندان تهرانی در جنگ ۱۲ روزه داشت.

وی با اشاره به عملکرد ستاد اربعین شهرداری تهران اظهار کرد: مدیریت مناسب در این حوزه موجب هماهنگی‌های بسیار خوبی در این سال‌ها و به‌ویژه امسال شد. همچنین از سازمان فرهنگی هنری نیز بابت برگزاری مراسم جاماندگان اربعین در تهران تشکر می‌کنم.