شناسهٔ خبر: 74512204 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

جان باختن ده‌ها نفر بر اثر سوءتغذیه در ایالت کردفان جنوبی سودان

سازمان پزشکان سودان اعلام کرد که طی ماه‌های جولای و اوت، ۴۶ نفر در ایالت جنوب کردفان به‌دلیل سوءتغذیه جان باخته‌اند که بیشتر آنان زنان و کودکان بوده‌اند.

صاحب‌خبر -
جان باختن ده‌ها نفر بر اثر سوءتغذیه در ایالت کردفان جنوبی سودان
کد خبر: 731427
|
۱۴۰۴/۰۶/۰۱ ۱۶:۲۳:۰۲

 

وبگاه آرتی عربی نوشت: «این نهاد روز شنبه گزارش داد که بیش از ۱۸ هزار زن باردار و شیرده به تغذیه اضافی فوری نیاز دارند و این موضوع نشان می‌دهد که بحران در این ایالت به مرحله خطرناکی رسیده است».

به گزارش شفقنا؛  شبکه پزشکان سودان تأکید کرد که گرسنگی دادن به مردم و استفاده از غذا به‌عنوان سلاح جنگ، جنایتی علیه بشریت و جنایتی جنگی طبق قوانین بین‌المللی است و اوضاع انسانی در شهرهای کادوقلی و دلنج به‌طور وحشتناکی وخیم شده است.

این شبکه با شدیدترین لحن، ادامه محاصره و گرسنگی دادن به غیرنظامیان را محکوم کرده و خواستار رفع فوری محاصره و باز شدن مسیرهای انسانی امن برای ورود غذا و دارو بدون محدودیت شد.

همچنین شبکه پزشکان خواستار مداخله فوری مقامات محلی، منطقه‌ای و بین‌المللی، سازمان جهانی بهداشت و تمامی نهادهای انسانی مرتبط برای نجات جان زنان باردار، شیرده و کودکان پیش از آنکه دیر شود، شد.

سودان در پی جنگی که از آوریل ۲۰۲۳ بین ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع آغاز شده، با بحران انسانی شدیدی مواجه است و اخیراً ایالت‌های کردفان شمالی، غربی و جنوبی شاهد درگیری‌های شدید میان طرفین بوده‌اند.

برچسب‌ها: