شناسهٔ خبر: 74471382 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

سخنگوی قوه قضائیه: متهمان پرونده معدن طبس که منجر به جان‌باختن ۵۳ کارگر شد، به دیه و حبس تعزیری محکوم شدند

سخنگوی قوه قضائیه گفت که متهمان پرونده معدن طبس به دیه و حبس تعزیری محکوم شدند

صاحب‌خبر -
سخنگوی قوه قضائیه: متهمان پرونده معدن طبس که منجر به جان‌باختن ۵۳ کارگر شد، به دیه و حبس تعزیری محکوم شدند
کد خبر: 730940
|
۱۴۰۴/۰۵/۲۹ ۱۲:۳۱:۱۲

اصغر جهانگیر در نشست خبری امروز،  گفت: در پرونده معدن «جوی طبس» که منجر به جان‌باختن ۵۳ کارگر شد، پنج نفر از متهمان به اتهام مشارکت در قتل عمد تحت تعقیب قرار گرفتند. دادگاه بدوی هر یک از آنان را به پرداخت ۲۰ درصد دیه کامل در حق اولیای دم و همچنین سه سال حبس تعزیری به‌عنوان جنبه عمومی جرم محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: نظر به همکاری متهمان در جریان دادرسی، نداشتن سابقه کیفری، پرداخت کامل دیه از محل بیمه، پرداخت مبلغ اضافی ۳۵۰ میلیون تومان به هر خانواده و اقدامات اصلاحی از جمله ارتقای ایمنی معدن و رسیدگی به وضعیت بازماندگان، دادگاه بخشی از مجازات را معلق کرد.

او در ادامه بیان کرد: بر این اساس، برای چهار نفر تعلیق مراقبتی دو ساله در اجرای حکم حبس و برای متهم پنجم تعلیق کامل حبس به مدت پنج سال اعمال شد.پرونده با اعتراض به دادگاه تجدیدنظر ارجاع شده و رأی نهایی در آینده نزدیک صادر خواهد شد.

برچسب‌ها: