شناسهٔ خبر: 74435676 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

حزب الله درباره پیامدهای تصمیم دولت لبنان علیه سلاح مقاومت هشدار داد

حزب الله بار دیگر به دولت لبنان درباره پیامدهای تصمیم خصمانه اخیر علیه سلاح مقاومت هشدار داد و از آن خواست به جای اقدام علیه سوپاپ اطمینان لبنان به مقابله با تجاوزات اسرائیل بپردازد.

صاحب‌خبر -
حزب الله درباره پیامدهای تصمیم دولت لبنان علیه سلاح مقاومت هشدار داد
کد خبر: 730482
|
۱۴۰۴/۰۵/۲۷ ۱۲:۰۲:۰۶

حسین الحاج حسن از نمایندگان حزب الله در پارلمان لبنان به دولت این کشور درباره پیامدهای تصمیم خصمانه اخیر علیه سلاح مقاومت هشدار داد.

به گزارش تسنیم،  الحاج حسن رئیس فراکسیون بعلبلک-الهرمل در پارلمان لبنان گفت دولت لبنان به جای سلب برگهای برنده و قدرت لبنان، به دفع تجاوزات  دشمن بپردازد.

وی تصریح کرد مقاومت برای هرگونه بحث و بررسی تنها در صورت عقب نشینی اشغالگران از خاک لبنان آماده است.

از سوی دیگر ابراهیم الموسوی از دیگر نمایندگان حزب الله در پارلمان لبنان از مواضع خصمانه برخی طرفهای داخلی علیه مقاومت و سلاح آن به عنان سوپاپ اطمینان این کشور در برابر تهدیدها و تجاوزات رژیم صهیونیستی انتقاد کرد.

این در حالی است که نبیه بری رئیس پارلمان لبنان از متحدان حزب الله در پاسخ به سئوال جهت دار رسانه های سعودی با حمایت از سلاح حزب الله تاکید کرد که مادامی که اسرائیل با اجرای تعهدات خود و تفاهمات آتش بس مخالفت می کند، اجرای هرگونه تصمیم درباره حزب الله امکان ندارد.

برچسب‌ها: