شناسهٔ خبر: 74406471 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

نظارت ۱۱۱ تیم دامپزشکی خراسان رضوی بر تولید و عرضه مواد خام دامی در دهه پایانی صفر

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: ۱۱۱ تیم ناظر دامپزشکی همزمان با دهه پایانی ماه صفر به‌طور ویژه بر روند تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش میراث‌آریا، محمود جوادی نژاد امروز شنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۴۰۴ گفت: نیروهای این اداره کل در شهر مشهد و استان در آماده باش کامل قرار دارند تا در این ایام در قالب پشتیبانی از موکب‌ها و زائران و نیز نظارت بهداشتی بر موکب‌ها و روند تهیه مواد غذایی در هیئت‌ها ایفای وظیفه کنند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی اظهار کرد: در این زمینه ۵۸ دامپزشک، ۸۴ بازرس بهداشت گوشت و ۴۰ ناظر شرعی در قالب تیم‌های بازرسی ساماندهی شده و وظیفه نظارت بر تامین ایمنی غذای زائران و مجاوران را در این ایام بر عهده دارند.

جوادی نژاد ادامه داد: دامپزشکی استان بر اساس وظایف ذاتی خود از ابتدای ماه محرم تشدید نظارت‌های بهداشتی و شرعی را در حوزه هیئت‌های مذهبی در دستور کار قرار داده‌ است و در دهه آخر ماه صفر این نظارت ها شدت خواهد یافت تا خللی در سلامت غذایی زائران ایجاد نشود.

او با اشاره به فعالیت ۱۵ کشتارگاه طیور و ۳۰ کشتارگاه دام تحت نظارت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، از تمامی موکب‌ها و دسته‌های عزادارای خواست تا فراورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه و از ذبح غیربهداشتی دام در معابر عمومی، حسینیه‌ها و ... اکیدا خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: روزانه بیش از ۹۰۰ تن انواع گوشت در استان تولید می‌شود که در ایام خاص و مناسبت‌های مذهبی مانند دهه پایانی صفر، پیش‌بینی می‌شود این تولیدات بیش از ۳۰ درصد افزایش یابد.

انتهای پیام/