شناسهٔ خبر: 74351742 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

لوئیز انریکه، دوناروما را کنار گذاشت: دروازه‌بان متفاوتی می‌خواهم!

به‌نظر برای لوچو دیگر شخصی به اسم جانلوییجی دوناروما کاربردی ندارد.

صاحب‌خبر -

طرفداری | در آستانه دیدار سوپرکاپ اروپا ۲۰۲۵ میان پاری سن ژرمن و تاتنهام، لوئیز انریکه، سرمربی اسپانیایی پاریسی‌ها، در نشست خبری پیش از بازی تصمیمی جنجالی را رسماً اعلام کرد. او تأیید کرد که جانلوییجی دوناروما در فهرست تیم برای این مسابقه حضور ندارد.

انریکه در توضیح این تصمیم گفت:

دوناروما خارج از لیست است و این تصمیم شخصی من است. من ۱۰۰ درصد مسئول این انتخاب هستم. من نوع متفاوتی از دروازه‌بان را می‌خواهم. جیجی یکی از بهترین دروازه‌بان‌های جهان است، اما این تصمیمی است که گرفته‌ام.

پیش‌تر، فهرست ۲۰ بازیکن پاری سن ژرمن برای سوپرکاپ اروپا اعلام شده بود که در آن، سه دروازه‌بان حضور داشتند: رناتو مارین، ماتوی سافونوف و لوکاس شوالیه، که همگی جانشین دوناروما محسوب می‌شوند. این مسئله، شایعات جدایی قریب‌الوقوع این دروازه‌بان ۲۶ ساله از پاری سن ژرمن را به اوج رسانده است.

دیدار سوپرکاپ اروپا ۲۰۲۵ میان پاری سن ژرمن و تاتنهام، چهارشنبه شب ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران در استادیوم فریولی اودینه ایتالیا برگزار خواهد شد.