شناسهٔ خبر: 74337688 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش دما در برخی نقاط کشور از پنجشنبه

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از پنجشنبه تا اوایل هفته آینده در نوار شمالی کشور کاهش نسبی دما خواهیم داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد از امروز (سه‌شنبه) تا روز جمعه در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، برخی نقاط استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، خراسان شمالی و ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان در برخی ساعات به‌ویژه در بعدازظهر و شب افزایش ابر، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

این وضعیت امروز و فردا در ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، ارتفاعات هرمزگان، جنوب استان‌های کرمان، فارس و سیستان و بلوچستان پیش‌بینی می‌شود.

در ۵ روز آینده در نیمه شرقی کشور، مرکز، جنوب، جنوب غرب و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی در برخی ساعت وزش باد شدید و گرد و خاک رخ خواهد داد.

از پنجشنبه تا اوایل هفته آینده در نوار شمالی کشور کاهش نسبی دما خواهیم داشت.

تا روز جمعه دریای خزر و دریای عمان و روز‌های پنجشنبه و جمعه خلیج فارس مواج است.

منبع: همشهری