شناسهٔ خبر: 74300215 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

ترویج انس با قرآن با بهره‌گیری از هوش مصنوعی در مالزی

وزیر امور دینی دفتر نخست ‌وزیر مالزی اعلام کرد که دولت به ترویج و گسترش انس و آشنایی نسل جوان با قرآن از طریق بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، از جمله هوش مصنوعی ادامه خواهد داد.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، «داتوک دکتر محمد نعیم مختار»، وزیر امور دینی دفتر نخست ‌وزیر مالزی در سخنرانی خود به مناسبت آیین اختتامیه و اهدای جوایز شصت ‌و پنجمین مجمع بین‌المللی تلاوت و حفظ قرآن کریم (MTHQA) گفت: «این اقدام همچنان تقویت خواهد شد تا برای نسل مدنی با روح قرآنی مفید باشد.»
 
محمد نعیم افزود که نهادهای امور دینی همچنان پیشگام برنامه‌های توسعه قرآنی خواهند بود.
 
وی ادامه داد: «به عنوان نمونه، دارالقرآن وابسته به دپارتمان توسعه اسلامی مالزی (JAKIM) اکنون به یک مرکز مرجع پیشرو در حوزه حرفه‌ای حفظ قرآن تبدیل شده و هزاران حافظ مسلط و ماهر تربیت کرده است که خود را وقف خدمت به کشور و امت اسلامی کرده‌اند.»
 
وزیر امور دینی مالزی توضیح داد که ابتکار آموزش فنی و حرفه‌ای (TVET) برای دانش‌آموزان حافظ قرآن راه‌اندازی شده تا نسلی از حافظان تربیت شود که نه تنها حافظ قرآن هستند، بلکه به مهارت‌های فنی، کارآفرینی و دیگر توانایی‌ها نیز تسلط دارند.
 
محمد نعیم همچنین گفت که مجمع بین‌المللی تلاوت و حفظ قرآن کریم با شعار «ساخت امت مدنی» بازتاب‌دهنده تعهد دولت مدنی برای ارتقای شان امت اسلامی است و افزود: «امید است که این مجمع، که نخستین بار در ۹ مارس ۱۹۶۱ توسط مالزی برگزار شد، همچنان به عنوان بستری برای اتحاد امت اسلامی ایفای نقش کند.»
 
شصت ‌و پنجمین مجمع بین‌المللی تلاوت و حفظ قرآن کریم با حضور ۷۱ شرکت‌کننده از ۴۹ کشور از ۲ تا ۹ اوت برگزار شد.

برندگان رشته‌های قرائت و حفظ قرآن، هر کدام ۴۰ هزار رینگیت مالزی (RM) از دولت، به همراه جواهراتی که توسط بنیاد توسعه اقتصادی اسلامی مالزی (YaPEIM) حمایت مالی شده بود و همچنین گواهینامه‌های مربوطه دریافت کردند.

انتهای پیام/