شناسهٔ خبر: 74267909 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

حضور مبلغان در اربعین، جلوه‌ای از جهاد تبیین و روایت‌گری زینبی است

حوزه/ معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از گروه‌بندی و حضور فعال مبلغان در موکب‌های اربعینی خبر داد و گفت: حضور مبلغان در عرصه میدانی اربعین، جلوه‌ای از جهاد تبیین و روایت‌گری زینبی است که با رویکرد تمدنی و تربیتی دنبال می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، خانم معصومه شریفی، معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از ساماندهی فعالیت‌های تبلیغی طلاب در مسیر پیاده‌روی اربعین خبر داد.

وی بیان کرد: کاروان همپای قافله ۹ متشکل از ۲۵۲ نفر از طلاب، اساتید و کارمندان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها عازم عتبات عالیات شدند و در پیاده‌روی اربعین حسینی حضور دارند.

شریفی افزود: در این کاروان، ۵۱ نفر از مبلغان تخصصی اعزامی هستند که ۴۰ نفر از آن‌ها در موکب‌های مختلف در نجف مستقر می‌شوند. گروه‌بندی مبلغان انجام شده و برگه‌های گزارش فعالیت تبلیغی به همراه لیست گروه‌های طلاب به مبلغان راهبر تحویل داده شده است.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ادامه داد: این اقدام با هدف نظم‌دهی بهتر به برنامه‌های فرهنگی و رصد دقیق عملکرد مبلغان صورت گرفته است.

وی همچنین از آغاز فعالیت مبلغان ویژه کودک و نوجوان در مدرسه حکیم نجف اشرف، ویژه خدمت‌رسانی فرهنگی به زائران، به‌ویژه خانواده‌ها، خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با رویکرد تربیتی و تبیینی برای انتقال مفاهیم عاشورایی به نسل نونهال و نوجوان طراحی شده‌ است.

شریفی از حضور طلاب مبلّغ در موکب‌های مختلف مسیر اربعین و اجرای فعالیت‌های متنوع فرهنگی و تبلیغی خبر داد و تأکید کرد: حضور مبلغان در عرصه میدانی اربعین، جلوه‌ای از جهاد تبیین و روایت‌گری زینبی است که با رویکرد تمدنی و تربیتی دنبال می‌شود.

انتهای پیام