شناسهٔ خبر: 74255083 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

روس‌ها از سازنده بودن گفت‌وگو با ویتکاف خبر می‌دهند

مشاور کرملین اعلام کرد: دیدار رئیس‌جمهور روسیه با نماینده ویژه آمریکا سازنده بود و دو طرف درباره بحران اوکراین و همکاری‌های راهبردی گفت‌وگو کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، یوری اوشاکوف، مشاور رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه اعلام کرد گفت‌وگوی انجام‌شده میان ولادیمیر پوتین و استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا، سازنده بوده است.

بر اساس اظهارات اوشاکوف، در این دیدار بحران اوکراین به‌طور مفصل مورد بررسی قرار گرفته و ولادیمیر پوتین پیام‌هایی را در خصوص این بحران به طرف آمریکایی منتقل کرده است. مشاور رئیس‌جمهور روسیه همچنین افزود که پیام‌هایی نیز از سوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص اوکراین دریافت شده است. در این دیدار همچنین درباره چشم‌اندازهای توسعه احتمالی همکاری‌های راهبردی میان ایالات متحده آمریکا و روسیه تبادل نظر صورت گرفته است.

علاوه بر این، کریل دیمیتریف، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه و نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور همکاری اقتصادی با کشورهای خارجی، پس از دیدار پوتین و ویتکاف گفت که گفت‌وگو بر همه چیز غلبه خواهد کرد. او با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «از همه شما بابت آرزوهای خوبتان برای موفقیت سفر استیو ویتکاف به مسکو سپاسگزارم ... گفت‌وگو پیروز خواهد شد.»