شناسهٔ خبر: 74253894 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

ادعای عجیب دروازه بان اسبق پرسپولیس؛ من برای جدایی به باشگاه پول دادم

الکسی گندوز معتقد است که 400 هزار دلار از باشگاه پرسپولیس طلب دارد.

صاحب‌خبر -

الکسی گندوز دروازه بان فصل قبل پرسپولیس مدعی شده است که 400 هزار دلار به باشگاه پرسپولیس  برای جدایی پرداخت کرده است.

به گزارش عصر ایران، در حالی که باشگاه پرسپولیس اعلام کرده الکسیس گندوز بدون دریافت مطالبات و با رضایت‌نامه رایگان از این تیم جدا شده، یک وبسایت الجزایری مدعی شده این بازیکن برای فسخ قراردادش مبلغ ۴۰۰ هزار یورو به باشگاه ایرانی پرداخت کرده است.

ادعایی که با اسناد ارائه‌شده از سوی گندوز به باشگاه مولودیه همراه بوده و به گفته این رسانه الجزایری، مدارک جعلی نیستند. اگر این رقم واقعیت داشته باشد، باید دید چرا پرسپولیس آن را اعلام نکرده و اگر صحت ندارد، چه اسنادی گندوز در مذاکره با تیم جدیدش ارائه کرده است.

پرسپولیس هنوز واکنشی به این ادعا نداشته اما ماجرای این نقل‌وانتقال، ابهامی جدی ایجاد کرده که نیازمند شفاف‌سازی از سوی طرف ایرانی است.