شناسهٔ خبر: 74174570 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

پیشنهاد 80 میلیون یورویی نیوکاسل برای خرید بنیامین ششکو

مهاجم اسلوونیایی ساکسون‌ها در حال بررسی مقصد بعدی خود است.

صاحب‌خبر -

طرفداری | رقابت منچستریونایتد و نیوکاسل برای جذب بنیامین ششکو مهاجم لایپزیش ادامه دارد.

به گزارش اسکای اسپورتس، نیوکاسل پیشنهاد رسمی خود را برای جذب بنیامین ششکو به باشگاه لایپزیش ارائه کرد. این پیشنهاد ۷۵ میلیون یورو + ۵ میلیون یورو پاداش است؛ رقمی که با ارزش‌گذاری ساکسون‌ها مطابقت دارد.

ششکو گزینه‌های خود از جمله منچستریونایتد را بررسی می‌کند و مخالفتی با انتقال به یکی از این دو تیم ندارد. پیش‌تر تصور می‌شد یونایتد برای خرید هدف اصلی خود یعنی ششکو باید ابتدا فروش داشته باشد؛ اما باشگاه انگلیسی می‌تواند قبل از فروش هم خرید کند، به شرط آنکه فروش‌ها پیش از پایان پنجره نقل‌وانتقالات انجام شود. همچنین گفته می‌شود لایپزیش به‌عنوان جانشین این مهاجم 22 ساله، به راسموس هویلون، مهاجم شیاطین سرخ علاقه دارد و جذب قرضی او را بررسی می‌کند.

ناگفته نماند در صورت انتقال ششکو به جمع زاغ‌ها، رکورد گران‌ترین خرید این باشگاه که انتقال ۷۱.۲ میلیون یورویی الکساندر ایساک از رئال سوسیداد در تابستان ۲۰۲۲ بود، شکسته خواهد شد.

گل بنیامین ششکو به اتلتیکو مادرید