شفقنا-با افزایش دمای تابستان، خطر مسمومیت غذایی به ویژه با سفرها، صرف غذا در رستورانها و توجه کمتر به نگهداری مواد غذایی، افزایش مییابد.
به گزارش شفقنا به نقل از ارم نیوز، «آنا لوزون»، متخصص تغذیه در مورد پنج نوع غذایی که در این فصل محل مناسبی برای رشد باکتریها هستند، هشدار میدهد.
در صدر این موارد، تخممرغ و مشتقات آن، مانند سس مایونز، تورتیلا و سسها قرار دارند.
لوزون میگوید: «تخممرغ خام یا نیمپز میتواند محل رشد سالمونلا باشد، به خصوص اگر در دمای اتاق بماند.» او توصیه میکند تورتیلاها را کاملاً بپزید و بلافاصله مصرف کنید، از نگهداری سس مایونز خانگی خودداری کنید و در صورت نپخته بودن، از تخممرغهای پاستوریزه استفاده کنید.
در نهایت، دسرهای سرد حاوی شیر، تخممرغ، خامه، نوتلا و کیکهای خامهای باید همیشه در یخچال نگهداری شوند.
لوزون بر اهمیت استفاده از کیسههای حرارتی و عدم اعتماد به دسرهای بوفههای باز تأکید میکند، مگر اینکه در یخچال نگهداری شوند.
این متخصص با یک توصیه واضح نتیجهگیری میکند: «اگر شک دارید، هرگز ریسک نکنید.»
منبع: ارم نیوز