شناسهٔ خبر: 74173530 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

غذاهایی که در تابستان به «بمب‌های باکتریایی» تبدیل می‌شوند؛ مراقب باشید!

صاحب‌خبر -

شفقنا-با افزایش دمای تابستان، خطر مسمومیت غذایی به ویژه با سفرها، صرف غذا در رستوران‌ها و توجه کمتر به نگهداری مواد غذایی، افزایش می‌یابد.

به گزارش شفقنا به نقل از ارم نیوز، «آنا لوزون»، متخصص تغذیه در مورد پنج نوع غذایی که در این فصل محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها هستند، هشدار می‌دهد.

در صدر این موارد، تخم‌مرغ و مشتقات آن، مانند سس مایونز، تورتیلا و سس‌ها قرار دارند.

لوزون می‌گوید: «تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز می‌تواند محل رشد سالمونلا باشد، به خصوص اگر در دمای اتاق بماند.» او توصیه می‌کند تورتیلاها را کاملاً بپزید و بلافاصله مصرف کنید، از نگهداری سس مایونز خانگی خودداری کنید و در صورت نپخته بودن، از تخم‌مرغ‌های پاستوریزه استفاده کنید.

دوم، غذاهای دریایی و ماهی اگر به صورت خام مصرف شوند یا به اندازه کافی در یخچال نگهداری نشوند، خطر ابتلا به آنیساکیس و لیستریا را به همراه دارند.
لوزون توصیه می‌کند قبل از تهیه غذاهایی مانند سِویچه، ماهی را منجمد کنید و از غذاهای دریایی که در معرض دید نیستند و در یخچال نگهداری نمی‌شوند، خودداری کنید.
سالادهای سرشار از پروتئین، مانند ماهی تن، مرغ یا تخم مرغ، اگر به درستی نگهداری نشوند، می‌توانند حامل باکتری باشند. راه حل این است که قبل از سرو، آنها را آماده و طعم‌دار کنید و در حین حمل و نقل در یخچال قرار دهید.

در نهایت، دسرهای سرد حاوی شیر، تخم‌مرغ، خامه، نوتلا و کیک‌های خامه‌ای باید همیشه در یخچال نگهداری شوند.

لوزون بر اهمیت استفاده از کیسه‌های حرارتی و عدم اعتماد به دسرهای بوفه‌های باز تأکید می‌کند، مگر اینکه در یخچال نگهداری شوند.

این متخصص با یک توصیه واضح نتیجه‌گیری می‌کند: «اگر شک دارید، هرگز ریسک نکنید.»

منبع: ارم نیوز