به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، جعفر رفیعی از فعالیت 38 پروژه راهسازی به طول 190 کیلومتر در استان ایلام خبر داد و اظهار داشت: 1014 کیلومتر راه جهت احداث در استان ایلام طبق 8 مصوبه ردیف اعتباری دارند.
وی با بیان اینکه یک لاین آزادراه کرمانشاه- حمیل به طول 50 کیلومتر در صورت حمایت دولت تا آخر 1405 به بهره برداری می رسد و ادامه مسیر به سمت ایلام در دست مطالعه و احداث است، گفت: احداث تونل دوم آزادی به طول 3200 متر که 900 متر آن حفاری شده در این راستا است و تا اربعین امسال حدود 10 کیلومتر دیگر از این محور حد فاصل ایلام تا سرابله به صورت چهار خطه زیر بار ترافیک می رود.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام با اشاره به اینکه تا هفته دولت سال جاری 25 کیلومتر از محور دهلران- اندیمشک به صورت چهار خطه زیر بار ترافیک می رود، افزود: تا سال آینده کل 120 کیلومتر مسیر برای تکمیل به صورت چهار خطه توسط راه و شهرسازی استان و شرکت ساخت و توسعه زیربناههای حمل ونقل هدف گزاری شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه مسیر ایلام به ملکشاهی و ملکشاهی به مهران در قطعات مختلف در حال اصلاح، بهسازی و چهارخطه شدن است، گفت: در صورت تأمین اعتبار و همراهی مردم و رفع معارضین قطعات دیگر از این مسیر عملیاتی می شود.
رفیعی گفت: کریدور اتصال استان به راه آهن سراسری از شمال و جنوب استان مطالعه شده و 70 کیلومتر آن از سمت کرمانشاه در دو قطعه عملیاتی شده است.
انتهای پیام/180/
∎