شناسهٔ خبر: 74133662 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

پژو با ۲۹۰ میلیون خلافی در مبارکه توقیف شد

اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از توقیف یک دستگاه سواری پژو با ۲۹۰ میلیون ریال خلافی خبرداد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ مصطفی صادق زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران انتظامی این فرماندهی، حین کنترل خودروهای عبوری در یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان یک دستگاه سواری پژو را متوقف که طی استعلام‌های انجام شده مشخص می‌شود این خودرو دارای ۲۹۰ میلیون ریال خلافی است.

وی با اشاره به اینکه در برسی‌های بعمل آمده از سوابق خودرو مشخص شد تخلفات متعددی برای پلاک آن به ثبت رسیده است، گفت: برابر قوانین خودرو موصوف توقیف و روانه پارکینگ شد.

فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه خاطر نشان کرد: ثبت این گونه موارد و تخلفات در رانندگی نشان دهنده بی توجهی فرد نسبت به قوانین راهنمایی و رانندگی و کم اهمیت جلوه دادن این قوانین است، پلیس با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد کرد.