شناسهٔ خبر: 74133083 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

سقوط یک پهپاد انتحاری در نزدیکی اربیل

سازمان مبارزه با تروریسم اقلیم کردستان عراق از سقوط یک پهپاد بمب گذاری شده در نزدیکی اربیل، مرکز اقلیم کردستان عراق خبر داد.

صاحب‌خبر -
سقوط یک پهپاد انتحاری در نزدیکی اربیل
کد خبر: 726897
|
۱۴۰۴/۰۵/۰۸ ۱۳:۴۸:۱۶

در این بیانیه آمده است که این پهپاد در ساعت 9:30 صبح در نزدیکی روستای دووگردکان در شهر مخمور استان اربیل سقوط کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از میدل ایست نیوز، سازمان مبارزه با تروریسم اقلیم کردستان عراق اعلام کرد که این پهپاد منفجر نشد.

پیش از این نیز این سازمان روز دوشنبه از سقوط یک پهپاد در ناحیه رزگاری خبر داده بود.

اخیرا حملات پهپادی به مناطق مختلف اقلیم کردستان عراق از جمله تاسیسات نفتی خشم اربیل را برانگیخته و موجب کاهش تولید نفت اقلیم شده است.

در این راستا «نیچروان بارزانی»، رئیس اقلیم کردستان عراق روز چهارشنبه در مورد تهدید حملات پهپادی به تأسیسات نفتی منطقه و پیامدهای آن بر کل اقتصاد عراق هشدار داد.

طبق بیانیه‌ای که توسط ریاست اقلیم کردستان منتشر شد، این موضوع در جریان دیدار او با «ادوارد آلگرن»، معاون دریاسالار و مشاور ارشد بریتانیا در امور خاورمیانه و شمال آفریقا و هیئت همراهش که شامل چندین مشاور و کنسول کل بریتانیا در اقلیم کردستان بود، مطرح شد.

در این بیانیه آمده است که در این دیدار که وزیر امور پیشمرگه نیز در آن حضور داشت، وضعیت امنیتی عراق، اقلیم کردستان و منطقه وسیع‌تر و همچنین روابط بین اربیل و بغداد مورد بحث قرار گرفت. تهدیدات و چالش‌های امنیتی نیز برجسته شد، به ویژه تهدید داعش که همچنان تهدیدی واقعی برای ثبات و امنیت منطقه است.

نیچروان بارزانی بار دیگر تاکید کرد که داعش همچنان تهدیدی واقعی و مستقیم برای ثبات و امنیت عراق و سوریه است. او همچنین با اشاره به حملات مکرر پهپادی به اقلیم کردستان، تاکید کرد که این حملات زیرساخت‌های اقتصادی اقلیم را هدف قرار می‌دهند.

برچسب‌ها: