به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، پیکر خبات امینی، فعال محیط زیستی که بر اثر شدت جراحات ناشی از آتشسوزی در ارتفاعات آبیدر امروز در بیمارستان کوثر سنندج جان باخته بود، شامگاه امروز _دوشنبه ششم مرداد_ با حضور جمعی از مردم، خانواده داغدار، فعالان محیط زیست و مسئولان، در آرامستان بهشت محمدی سنندج تشییع و به خاک سپرده شد.
خبات امینی سومین نفری است که در پی حادثه تلخ آتشسوزی گسترده در آبیدر سنندج جان خود را از دست داده است.
پیش از او، صبح امروز پیکر چیاکو یوسفینژاد در آرامستان حسنآباد سنندج و روز جمعه نیز پیکر حمید مرادی در قطعه ۱۲ بهشت محمدی با حضور گسترده مردم، همراه با حزن و اندوهی عمیق به خاک سپرده شدند.
این سه نفر از جمله فعالان داوطلب محیطزیستی بودند که با فداکاری و احساس مسئولیت، برای مهار آتشسوزی مهیب در کوهستان آبیدر به محل حادثه رفته بودند اما در جریان عملیات مهار آتش، دچار سوختگیهای شدید شدند.
بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی کردستان در مجموع هشت نفر در این حادثه دچار آسیبهای جدی شدند که تاکنون سه نفر آنها جان باختهاند و دو نفر دیگر همچنان در بیمارستان بستری و تحت مراقبتهای ویژه هستند که حال عمومی یکی از آنها وخیم گزارش شده است.