شناسهٔ خبر: 74042353 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

جنایات صهیونیست‌ها همانند ظلم بنی‌امیه در کربلا است

حوزه/حجت‌الاسلام والمسلمین حسین با اشاره به استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح در غزه، گفت: همان‌گونه که دشمنان اهل بیت(ع) در کربلا با محاصره آب و غذا خواستند آنان را تسلیم کنند، امروز نیز رژیم صهیونیستی با همین روش به جنگ مردم مظلوم غزه رفته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی نماینده ولی فقیه در استان زنجان ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در مصلی برگزار شد، با اشاره به سابقه دیرینه اقامه نماز جمعه در زنجان و یادآوری ائمه جمعه فقید این شهر، نماز جمعه را قرارگاه ایمان، تقوا و بصیرت و امتداد گفتمان ولایت در کشور دانست.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان، با بیان اینکه زنجان، پایتخت دیانت است و بیش از چهل سال است که نماز جمعه در آن اقامه می‌شود، به سابقه اقامه نماز جمعه در این شهر اشاره کرد و یادآور شد: پس از انقلاب اسلامی، با هدایت امام راحل(ره)، آیت‌الله سیدعزالدین حسینی زنجانی اقامه نماز جمعه زنجان را بر عهده گرفتند و پس از ایشان، آیت‌الله سید اسماعیل زنجانی، حجت‌الاسلام واعظی و سپس آیت‌الله علی خاتمی، امامت جمعه زنجان را بر عهده داشتند، همچنین از ائمه جمعه موقت، آیت‌الله مجتبی موسوی و حاج آقای موسوی نیز یاد می‌کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، ائمه جمعه را ستون‌های علمی، مبارزاتی و خدماتی دانست و گفت: این شجره طیبه، در کشور ما به برکت انقلاب اسلامی ریشه دوانده و به محل اجتماع، قرارگاه ایمان، تقوا و بصیرت تبدیل شده و نماز جمعه، یک آیین عبادی سیاسی است که در دوران دفاع مقدس و پس از آن، رسالت خطیر خود را ایفا کرده است.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان، با قرائت بخش‌هایی از فرمایشات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص اهمیت نماز جمعه، اظهار کرد: امام خمینی (ره) فرمودند که در نماز جماعت، باید مسائل سیاسی مطرح شود و ائمه جمعه در خطبه‌ها، مردم را هدایت کنند، موجب آرامش در کشور شوند، از سخنانی که موجب نگرانی می‌شود خودداری کنند و مردم را در پشتیبانی از ارگان‌ها و نهادهای انقلابی تشویق کنند و رفتار پدرانه داشته باشند.

وی به سخنان رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و یادآور شد: نمازهای جمعه، بخشی از کار دستگاه رهبری یک کشور را انجام می‌دهند و امتداد گفتمان ولایت در کشور از طریق نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه است و ائمه جمعه، مردم را توجیه می‌کنند، به استقامت وادار می‌کنند، از اشتباهات دور نگه می‌دارند، ذهن مردم را با معارف آشنا می‌کنند و دشمنان را نسبت به نفوذ در اذهان مردم مأیوس می‌سازند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، با تاکید بر اینکه وقتی نظامی هست، همه مردم باید حرکت کنند تا نظام راه بیفتد، اظهار کرد: یکی از تجلیات این حرکت، همین اجتماعات روز جمعه است که باید باشکوه‌تر از این برگزار شود، اگر می‌خواهیم انقلاب و باورهای مکتبی بماند و پاسدار خون شهدا باشیم، باید این اجتماعات ایمانی را داشته باشیم.

وی با اشاره به اوضاع غزه و استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح توسط طاغوت‌ها، تأکید کرد: امروز غزه کربلای دیگری است، مادران و پدران شاهد پر کشیدن فرزندانشان از تشنگی و گرسنگی هستند.

وی با یادآوری نماز خواندن نشسته حضرت زینب (س) به دلیل شدت گرسنگی، این صحنه را نشان‌دهنده عمق فاجعه و مظلومیت دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به مظلومیت کودکان و زنان غزه و تشبیه آن به واقعه کربلا، اربعین حسینی را فرصتی استثنایی برای پیوند دل‌ها و تجلی هویت شور و شعور حسینی زنجانی‌ها دانست و از مردم استان خواست تا با حضور پرشور در این مراسم، عقب‌ماندگی در آمار زائران را جبران کنند.

وی با بیان اینکه امروز جهان شاهد است که ده‌ها هزار کودک و زن در غزه در برابر چشم جهانیان به خاک و خون کشیده می‌شوند و این نسل همان کسانی هستند که در شام با سلاح گرسنگی می‌خواستند نوادگان پیامبر (ص) را تسلیم کنند، ابراز کرد: امروز نیز همین گرسنگی به سلاحی تبدیل شده تا مردم غزه را به زانو درآورند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی با تاکید بر اینکه این خیال، خیال باطلی است و نصرت پروردگار نزدیک است، به شرط اینکه نترسیم و نترسانیم و بایستیم و مقاومت کنیم، از مردم زنجان خواست تا وظیفه خود را به نوبه خود انجام دهند.

امام جمعه زنجان، با اشاره به اینکه ما در آستانه اربعین حسینی هستیم، اربعینی که ارتش ۲۰ میلیونی آخرالزمانی صاحب‌الامر (عج) را دور هم جمع می‌کند، این کنگره بی‌بدیل و فرصت استثنایی را برای پیوند دل‌ها دانست و اظهار کرد: امسال، همانطور که محرم حماسی برگزار شد، اربعین را باید پرشورتر از سال‌های گذشته برگزار کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان، با اشاره به آمار زائران اربعین سال گذشته، گفت: بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در اربعین حضور داشتند که از این تعداد، ۴۵ هزار نفر زنجانی بودند و این یعنی یک و ۲۴ صدم درصد از کل آمار زائران اربعین، زنجانی بودند. با توجه به اینکه جمعیت استان زنجان یک میلیون و دو میلیون است، این حضور کمتر از سهم جمعیتی ما بوده است.

وی ابراز کرد: امیدواریم زنجان به عنوان پایتخت شور و شعور حسینی، این عقب‌ماندگی را جبران کند.

وی تصریح کرد: شهری که حدود ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت آن در دسته‌ها شرکت می‌کنند، نباید کمتر از چهار درصد زائر اربعینی داشته باشد. این عقب‌ماندگی نیست، بلکه یک فرصت است تا هویت شور و شعور حسینی زنجانی‌ها را در مشاغل حسینی تجلی دهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، از برنامه‌ریزی ستاد اربعین زنجان برای حضور تمام زائران زنجانی در یک روز مشخص، ساعت مشخص و یک مکان مشخص خبر داد و گفت: این تجلی هویت شور و شعور حسینی زنجانی‌ها است، همچنین از کسانی که سال‌های گذشته در اربعین حضور داشتند، می‌خواهیم که امسال پنج نفر را دعوت کنند تا یک رکورد عظیم در سفر اربعینی زنجانی‌ها رقم بخورد.

وی از فعالان عرصه کشاورزی، دامداری، صنعت، تجارت و حمل و نقل خواست تا با مشارکت در این امر خیر، سبقت بگیرند.

حجت‌الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: امیدواریم با مشارکت مردم زنجان، دهیاران، فرمانداران، مداحان، هنرمندان، معلمان، کنشگران، کودکان، زنان و مردان، اربعینی فوق‌العاده رقم بخورد و زنجان به عنوان هویت جهانی شیعه در میان ۲۰ میلیون زائر از ۱۵۰ کشور معرفی شود.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان بر مقاومت جامعه ایمانی در برابر دشمن و افول قدرت نظام سلطه تاکید کرد.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان، با استناد به ادبیات قرآنی، باطل را به کف روی آب تشبیه کرد که دیر یا زود از بین می‌رود، اما حق جریانی پایدار، مستمر و ماندگار است.

وی به نظر اندیشمندان غربی در خصوص افول قدرت نظام سلطه اشاره کرد و ادامه داد: برخی از اندیشمندان غربی معتقدند که ابرقدرت‌ها مانند موج دریا با خروش و جوش، عقب‌نشینی کرده و دچار زوال و نابودی می‌شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، نظریه ولایت فقیه را مانع اصلی پیشرفت نظام سلطه و استقرار نظام جهانی لیبرال دموکراسی دانست و بر نقش کلیدی آن در سرنوشت امت اسلام تاکید کرد.

وی با تاکید بر اینکه خداوند مالک اصلی هستی است، اذعان کرد: نباید به غیر از خداوند از کس دیگری ترسید، همه امور به دست خداوند است، پس باید به خداوند توکل کرد.

انتهای پیام. /