شناسهٔ خبر: 74024279 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

۳۷۸ پرونده تخلف در بازرسی‌های ویژه کردستان تشکیل شد

سنندج – مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان از تشکیل ۳۷۸ پرونده تخلف به ارزش بیش از چهار میلیارد تومان در جریان طرح نظارتی ۱۲ روزه استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بختیار خلیقی صبح پنجشنبه در نشست کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا و مقابله با قاچاق استان اظهار کرد: در جریان اجرای طرح نظارتی ویژه ایام جنگ ۱۲ روزه، گشت‌های بازرسی اداره کل صمت استان دو برابر شد و بیش از یک هزار و ۷۳۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و مراکز عرضه انجام گرفت.

وی افزود: این بازرسی‌ها با هدف تأمین و توزیع کالا، آرام‌سازی بازار و برخورد با سوداگران و محتکران اقتصادی صورت گرفت که در نتیجه آن ۳۷۸ پرونده تخلف به ارزش بالغ بر چهار میلیارد تومان تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

مدیرکل صمت کردستان با اشاره به استفاده از داده‌های سامانه «سیمبا» در این طرح، گفت: بخش عمده تخلفات کشف‌شده مربوط به کالاهای اساسی از جمله ۱۰۰ پرونده روغن، ۵۰ پرونده برنج، ۹ پرونده شکر، ۸۴ پرونده خبازی‌ها و ۷ پرونده محصولات پروتئینی بوده است.

خلیقی همچنین از انجام یک هزار و ۸۱ مورد بازرسی در حوزه قاچاق کالا از سطح عرضه از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: این بازرسی‌ها منجر به تشکیل ۳۵ پرونده تخلف به ارزش تقریبی ۴۷ میلیارد ریال شده است که بیشتر مربوط به محصولات آرایشی، بهداشتی، مواد غذایی و سیگار بوده است.

وی تأکید کرد: طرح‌های نظارتی فصلی در قالب گشت‌های مشترک ادامه خواهد داشت تا نظارت مؤثرتری بر بازار و توزیع کالاهای اساسی در استان اعمال شود.