شناسهٔ خبر: 73989912 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بزرگراه‌های پایتخت رکورددار در تصادفات مرگبار موتورسیکلت سواران را بشناسید

تهران بزرگ - ایرنا - رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از افزایش نگران‌ کننده تصادفات منجر به مرگ موتورسیکلت‌سواران در بزرگراه‌های پایتخت خبر داد و گفت: براساس آمار ارائه‌ شده، محل وقوع بیشترین تصادفات فوتی موتورسیکلت سواران به ترتیب بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه شهید همت و بزرگراه آزادگان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، سرهنگ جوانبخت روز سه‌شنبه با اشاره به آمار تصادفات موتورسواران سال جاری اظهار کرد: ۴۷ درصد از تصادفات منجر به مرگ تهران مربوط به موتورسیکلت‌ سواران در بزرگراه‌ها، ۴۵ درصد از تصادفات در معابر اصلی و هشت درصد از تصادفات نیز مربوط به سایر معابر است.

وی در ادامه به ساعات پرخطر تردد موتورسیکلت‌ها اشاره کرد و افزود: بر اساس این گزارش، بیشترین تصادفات موتورسیکلت‌ها در دو بازه زمانی ساعت ۲۰ تا ۲۴ (۸ شب تا ۱۲ نیمه‌شب) با فراوانی ۲۸ درصد که عمدتا به دلیل بازگشت شهروندان از محل کار و تراکم بالای ترافیک است و از ساعت ۲۴ تا ۴ بامداد با فراوانی ۲۶ درصد، که به‌ علت خلوتی معابر و انجام حرکات پرخطر و نمایشی توسط برخی موتورسواران رخ می‌دهد.

به گفته وی، سایر بازه‌های زمانی وقوع تصادفات نیز که در آمار تصادفات سهم دارند ساعت ۴ تا ۸ صبح: ۵ درصد، ساعت ۸ تا ۱۲ ظهر: ۱۲ درصد، ساعت ۱۲ تا ۱۶: ۱۴ درصد، ساعت ۱۶ تا ۲۰: ۱۵ درصد است.

سرهنگ جوانبخت در ادامه اضافه کرد: ۸۰ درصد از آسیب‌ها در تصادفات به راننده موتورسیکلت و ۱۴ درصد به ترک‌نشینان وارد می‌شود که اصلی‌ترین علت مرگ، ضربه به ناحیه سر به دلیل عدم استفاده از کلاه ایمنی عنوان شده است.

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به افزایش دمای هوا گفت: گرمای هوا نباید بهانه‌ای برای حذف کلاه ایمنی باشد استفاده از تجهیزات ایمنی، تنها راه کاهش آسیب‌های جانی برای راکب و ترک‌نشین است، خانواده‌ها نیز باید نظارت بیشتری بر فرزندان خود داشته باشند.