شفقنا آینده– همچنان که هوش مصنوعی (AI) اقتصادها و بازارهای کار را تغییر شکل میدهد، جوانان خود را در خط مقدم فرصتها و چالشهای ارائه شده توسط این فناوری به سرعت در حال تحول میبینند.
به گزارش شفقنا از مدیکال نیوز، در عصری که دنیای دیجیتال به طور فزایندهای جزئی جداییناپذیر از زندگی روزمره است، سواد دیجیتال به یک مهارت زندگی تبدیل شده است که برای آموزش، اشتغال و مشارکت کامل در جامعه ضروری است. همچنان که هوش مصنوعی (AI) اقتصادها و بازارهای کار را تغییر شکل میدهد، جوانان خود را در خط مقدم فرصتها و چالشهای ارائه شده توسط این فناوری به سرعت در حال تحول میبینند.
دیدگاههای نوجوانان در مورد هوش مصنوعی
در سال 2020، یونیسف از 245 نوجوان در پنج کشور در مورد دیدگاههایشان در مورد هوش مصنوعی پرسید. بسیاری گفتند که تصمیمگیری در مورد هوش مصنوعی به نظر میرسد که بزرگسالان محور است و آنها در خانه و در میان همسالان، به جای مدرسه، در مورد هوش مصنوعی یاد گرفتهاند. از جمله خطراتی که نوجوانان شناسایی کردند، افزایش بیکاری و افزایش نابرابری بود که ناشی از نگرانیهایی مبنی بر اینکه هوش مصنوعی ممکن است به نفع کسانی باشد که در حال حاضر در موقعیتهای قدرت هستند، بود. در عین حال، آنها اذعان کردند که هوش مصنوعی پتانسیل سادهسازی کارهای روزمره و صرفهجویی در زمان را دارد.
در سال ۲۰۲۲، دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان ملل متحد (OICT) مطالعهای را با ۲۵۴ جوان از ۳۶ کشور انجام داد تا نظرات آنها را در مورد آینده هوش مصنوعی جویا شود. این گزارش نشان داد که:
– ۹۳.۲٪ نظر مساعدی نسبت به هوش مصنوعی و رباتها داشتند.
– ۶۸٪ گفتند که به هوش مصنوعی اعتماد دارند.
– ۸۰٪ چندین بار در روز با هوش مصنوعی تعامل داشتند.
– ۷۶.۳٪ معتقد بودند که خطرات هوش مصنوعی جدی اما قابل کنترل است.
– ۷۵٪ بیکاری و ۷۴.۳٪ استفاده نظامی از هوش مصنوعی را از نگرانیهای اصلی خود ذکر کردند.
– ۹۳٪ به بحث در مورد استفاده و تنظیم مقررات هوش مصنوعی ابراز علاقه کردند و ۸۶٪ خواستار همکاری با هوش مصنوعی در آینده بودند.
هر دو مطالعه تأکید کردند که همکاری با جوانان ضروری است، زیرا آنها احتمالاً در جهانی زندگی خواهند کرد که هوش مصنوعی به طور گسترده مورد استفاده قرار میگیرد. آنها شایسته اظهار نظر در مورد چگونگی این آینده هستند.
منبع: مدیکال نیوز