شناسهٔ خبر: 73983807 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

تلاش ناموفق چلسی برای منصرف کردن برایان امبومو از انتقال به منچستریونایتد

بر اساس شواهد موجود، آبی‌ها با وجود مجهز بودن به ستارگانی قابل توجه در پست امبومو، از تلاش لحظه آخری برای ربودن او، چشم‌پوشی نکردند.

صاحب‌خبر -

طرفداری | منچستریونایتد با تکمیل انتقال ۷۱ میلیون پوندی برایان امبومو از برنتفورد، دومین خرید بزرگ تابستانی خود را انجام داد و قراردادی پنج‌ساله با این بازیکن امضا کرد.

به گزارش کریس ویلر، خبرنگار نزدیک به منچستریونایتد برای دیلی میل، یونایتد از جذب این وینگر ۲۵ ساله، پیش از اعزام به تور پیش‌ فصل آمریکا در روز سه شنبه، بسیار خرسند است. این انتقال اندکی پس از جذب ماتئوس کونیا از وولورهمپتون با مبلغ ۶۲.۵ میلیون پوند انجام می‌شود. منابع نزدیک به باشگاه معتقدند این خریدها نشان می‌دهد سیاست «اول فوتبال» در یونایتد در حال نتیجه‌ دادن است و این تیم همچنان توان جذب نام‌های بزرگ را دارد.

اگرچه برنتفورد، امبومو را تحت فشار قرار داده بود تا به پیشنهاد تیم دیگری یعنی تاتنهام گوش دهد، او به‌طور واضح اعلام کرده بود که تنها می‌خواهد به منچستریونایتد بپیوندد. آرسنال و نیوکاسل نیز علاقه‌مند بودند و چلسی در دو هفته پایانی مذاکرات، تلاش دیرهنگامی برای ربودن این معامله انجام داد (علاوه بر دیلی میل، ساموئل لاکهرست خبرنگار منچستر ایونینگ نیوز نیز همین ادعا را مطرح کرده است).

گفته می‌شود منچستریونایتد از طولانی‌شدن مذاکرات و تغییر مداوم ارزش‌گذاری این بازیکن از سوی برنتفورد ناراضی بود. همچنین فشارهایی به امبومو وارد شده بود تا خواسته‌های مالی خود را کاهش دهد و امکان افزایش رقم انتقال فراهم شود.

سران اولدترافورد از نهایی‌ شدن جذب بازیکنی که از زمان صعود برنتفورد به لیگ برتر، به‌طور میانگین هر فصل ۱۸ مشارکت گل داشته است، خوشحال هستند.

امبومو فوتبال خود را از آکادمی تروا آغاز کرد و در سال ۲۰۱۹ با ۵.۸ میلیون پوند به برنتفورد پیوست. او در ۲۴۲ بازی برای این باشگاه ۷۰ گل به‌ ثمر رساند، که ۲۰ گل آن در فصل گذشتهٔ لیگ برتر بوده است.

با توجه به وضعیت مالی حساس باشگاه و نیاز به فروش بازیکنان پیش از خریدهای تازه، احتمال می‌رود فعالیت نقل‌ و انتقالاتی یونایتد در این تابستان با همین انتقال امبومو به پایان برسد. گفته می‌شود تنها نامی که همچنان به یونایتد لینک شده، اولی واتکینز است؛ زیرا هوگو اکیتیکه در آستانهٔ پیوستن به لیورپول و ویکتور گیوکرش نیز در آستانهٔ انتقال به آرسنال قرار دارد.