شناسهٔ خبر: 73954662 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

دوگانه‌سوز کردن ۳۰ درصد نانوایی‌های چهارمحال و بختیاری تا یک‌ماه آینده

استاندار چهارمحال و بختیاری با تعیین ضرب الاجل یک ماهه برای اجرای طرح شهید آبشناسان، بر دوگانه سوز کردن نانوایی‌ها در استان تاکید کرد و گفت: ۳۰ درصد نانوایی ها در استان تا پایان مردادماه باید به سیستم دوگانه‌سوز مجهز شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، جلسه پیگیری دوگانه سوز کردن نانوایی‌ها با حضور استاندار چهارمحال و بختیاری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار،  معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و سایر مدیران و اعضای کارگروه اقتصادی و آرد و نان برگزار شد.

جعفر مردانی، استاندار چهارمحال و بختیاری در این جلسه، به طرح شهید آبشناسان اشاره کرد و گفت: این طرح به منظور کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و ارتقای بهره‌وری انرژی در نانوایی‌ها طراحی شده است.

وی افزود: این طرح شامل تجهیز نانوایی‌ها به سیستم‌های دوگانه‌سوز است که به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا از سوخت‌های جایگزین مانند گاز استفاده کنند. هدف اصلی این طرح، کاهش آلودگی هوا و بهینه‌سازی مصرف انرژی در نانوایی‌ها است. 

مردانی با اشاره به مصوبات این نشست، اضافه کرد: 30 درصد نانوایی ها در استان تا پایان مردادماه 1404 باید به سیستم دوگانه‌سوز مجهز شوند. همچنین برای صدور و تمدید پروانه کسب نانوایی‌ها، ملزم به تجهیز به سوخت جایگزین، موتور برق، کپسول و مخزن آب هستند. 

 وی بیان کرد: بانک‌های عامل موظفند تسهیلات لازم را در اختیار نانوایان قرار دهند و این اقدام باید به سرعت انجام شود. اولویت اعطای وام به آزادپزها، نانوایی‌های خودمالکیت و سپس نانوایی‌هایی که بالای 8کیسه آرد در روز مصرف دارند، خواهد بود. 

انتهای پیام/7540/