شناسهٔ خبر: 73949223 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات لرستان مطرح کرد؛

فعالیت ۱۹ هزار نفر در هیئت‌های نظارت بر انتخابات لرستان

خرم‌آباد - رئیس هیئت نظارت بر انتخابات لرستان از فعالیت ۱۹ هزار نفر در هیئت‌های نظارت بر انتخابات این استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر احمدی چگنی در دیدار با استاندار لرستان به مناسبت سالروز تأسیس شورای نگهبان، اظهار داشت: شبکه نظارت بر انتخابات لرستان تقریباً از ۱۹ هزار نفر از اقشار و صنوف مختلف تشکیل شده است و مهم‌ترین مسئولیت دفاتر نظارت بر انتخابات توسط خود مردم است، یک‌سوم این تعداد را خواهران تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: بر اساس سیاست کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبری انقلاب، آرا مردم حق‌الناس است؛ هیئت‌های اجرایی و نظارت در زمان انتخابات موظف به اجرای سیاست‌های کلی نظام طبق فرمایشات مقام معظم رهبری هستند.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات لرستان، تصریح کرد: با حفظ استقلال دفاتر نظارت، بازرسی و دستگاه‌های اجرایی، تعاملات سازنده در زمینه انتخابات در استان افزایش می‌یابد و شاهد انتخابات پرشورتری خواهیم بود.