شناسهٔ خبر: 73934137 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

اریک تن هاخ: به نتایج بازی‌های دوستانه اهمیت نمی‌دهم؛ طی ۳۰ دقیقه آخر نشانه‌های مثبتی را در تیم دیدم

سرمربی هلندی لورکوزن، به باخت سنگین تیمش در اردوی پیش فصل برزیل، واکنش نشان داد.

صاحب‌خبر -

طرفداری | اریک تن هاخ پس از شکست ۵-۱ بایرلورکوزن مقابل تیم زیر ۲۰ سال فلامینگو، تأکید کرد که در دیدارهای دوستانه، نتیجه اهمیت چندانی ندارد.

به گزارش بیلد، لورکوزن بازی جمعه شب را با شش بازیکن بزرگسال و پنج بازیکن زیر ۱۹ سال آغاز کرد؛ آن هم مقابل حریفی که قهرمان فعلی آمریکای جنوبی در ردهٔ زیر ۲۰ سال است. در واقع تنها در دقیقه ۶۰ بود که ترکیبی متشکل از مهره‌های اصلی خود را به زمین فرستاد.

با این همه، سنگینی این شکست در ریو دوژانیرو، با در نظر گرفتن این که تیم حریف مملو از بازیکنان جوان بود، بازتاب منفی در خبرها پیدا کرد. با این حال، سرمربی ۵۵ سالهٔ بایرلورکوزن، سعی کرد نکات مثبتی از این دیدار تدارکاتی برداشت کند. او در مصاحبهٔ پس از بازی گفت:

نتیجه بد به نظر می‌رسد، ولی من در پیش فصل اهمیتی به نتایج نمی‌دهم. ما هرگز نباید شکست بخوریم، حتی زمانی که در ارتفاع بازی می‌کنیم، ولی چیزی که برای من اهمیت داشت این بود که بازیکنی را (به واسطهٔ آسیب‌دیدگی) از دست ندهیم. اگر بازی در زمان دیرتری برگزار می‌شد، بهتر بود. ۳۰ دقیقهٔ آخر خوب بود. نشانه‌های مثبتی دیده شد؛ اما قبل از آن، بی‌رحمانه بود.