صاحبخبر - به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام کاظم صدیقی روز جمعه - ۲۷ تیرماه - در خطبههای نماز جمعه این هفته تهران که در محل مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، افزود: رهبری طبق تعاریف در اسلام شخص نیست بلکه قانون و قاعده و جلوه خدا است و استجابت از الله و رسول در یک خط است. کما اینکه جنگ احد، جز تابلوهای برجستهای از پیروزی و شکست است. چرا که مومنان ابتدا در جنگ احد پیروز شدند و دشمن پا به فرار گذاشت، ولی به دلیل برخی مسائل که مسلمانان به آن توجه نکردند، قضیه پیروزی بر عکس شد.
وی اضافه کرد: پیامبراکرم(ص) از این تهدید یک فرصت در جنگ احد ساختند تا برای ما در این زمان درسی شود تا به پیروزیهای پیش بینی نشده برسیم. چرا که بعد از شکست در جنگ احد، پیامبر(ص) که خود نیز مجروح شد و سرداران نظیری حمزه سیدالشهدا شهید شدند، ولی به رغم زخمی که به لشکر اسلام آمده بود، پیامبر(ص) فرمودند که با این همین لشکر زخم خورده باید مشرکین را تعقیب کنید که این نگاه پیامبر(ص) سبب روحیه به سپاه اسلام شد.
اشتباه محاسباتی دشمن درباره رهبری و مردم سبب پیروزی شد
حجت الاسلام صدیقی با بیان اینکه آنهایی که پیام خداوند و رسول خود را لبیک گفتند، خداوند به آنها اجر عظیم عطا میفرماید، تصریح کرد: در شبی، دشمن بی دین، خونخوار و رذل به ما حمله کرد و فرماندهان بزرگ، کارآزموده، ولایی و انقلابی که هر کدام یک مکتب و یک لشکر بودند، از ما گرفت. ولی آنها اشتباه محاسبه کرده بودند مبنی بر اینکه پس از شهادت فرماندهان، مردمی که از اقتصاد کشور آسیب و گله مند هستند، ریشه نظام را خواهند کند.
خطیب نماز جمعه تهران اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب، در یک حضور قهرمانانه، در اولین فرصت در پیام تلویزیونی به مردم روحیه دادند و مردمی که سرشت و طینت آنها با عشق به ولایت و معصومین است و همیشه دشمن را در ۴۶ سال گذشته ناکام کرده بودند، با پیام رهبر انقلاب زنده و امیدوار شدند و انسجامی شبیه اقیانوس جوشان شکل گرفت و فرماندهان جانشین شهدای فرمانده، توسط رهبر انقلاب انتخاب شدند.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: رهبر انقلاب روزنه مستضعفان، تکیه گاه جبهه مقاومت و تاج افتخار ملت ایران است؛ رهبر شما مردم، ایثارگر، فرزانه، حکیم، مدیر، مدبر، ولایی، رزمنده و میدانی است و هرگز خوف و باکی چهره او را تغییر نداده است و ملت بزرگ ایران باید بدانند واقعا شایسته چنین امام و رهبری هستند.
امامت و امت در مقطع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، نقش خود را نشان دادند
صدیقی با بیان اینکه امامت و امت در مقطع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، نقش و خاصیت خود را نشان دادند، گفت: به نحوی که بیشتر مقامات خارجی از جمله مشایر کشور هند خطاب به رهبر انقلاب شجاعت رهبری و مردم ایران را تحسین میکند. همچنین نخست وزیر سابق ژاپن و برخی از تحلیگران آمریکا درباره رهبر انقلاب و مردم ایران اسلامی تحلیلهای خوشحال کننده منتشر کردند.
حجت الاسلام صدیقی خاطرنشان کرد: مردم و مسئولان در این زمان باید در برابر دشمن با هم باشند و صدای نفاق را صدای دشمن تلقی کنند و این وحدت و انسجام را صیانت کنند.
با توسل به پیامبران، صدقین، شهدا و صالحین گمراه نخواهیم شد
امام جمعه موقت تهران در خطبه های اول نماز عبادی سیاسی جمعه نیز گفت: مردمی که در خط رهبری آسمانی هستند و در زندگی نسخه طبیب را اجرایی میکنند و سبک زندگی را از آنهایی که با زندگی آشنا هستند، میگیرند قطعا در زندگی گمراه نمیشوند و این افراد، پیامبران، صدقین، شهدا و صالحین هستند و در حقیقت زنجیره نجات است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران افزود: شهید به معنای الگو، شاهد، مشهود و کسی است که از حجابها که همان جسم است، عبور کرده؛ چرا که وقتی که انسان از جسم در راه خدا خارج شود، همه غمها و ناراحتیها از بین میرود و در حقیقت شهید نظر به وجه الله دارد.
وی یادآور شد: صالحین هم مقام والایی دارند و امیرالمومنین(ع) و ائمه اطهار همان صالحین هستند که به مقام عصمت و فوق عصمت نائل آمدهاند. همچنین طبق سوره واقعه، افرادی هستندکه نجات یافته هستند و همه کارهای آنها اصحاب یمین هستند و ایرادی به آنها نمیتوان گرفت.
آیت الله صدیقی تصریح کرد: بالاتر از اصحاب یمین، سابقون هستند که به مقام قرب الهی رسیدند و خداوند همیشه آنها را در قرب خود حفظ کرده است که ائمه اطهار را شامل میشود.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به کتاب انسان ۲۵۰ ساله از تالیفات رهبر معظم انقلاب گفت: ایشان زندگی امیرالمومنین(ع) و اهل بیت ایشان را در این کتاب نگارش فرمودند که همه به دنبال استقرار حکومت اسلامی و خارج کردن آن از افراد زورگو بودند.
وی در ادامه خطبه خود بخشیهایی از واقعه کربلا و مصائبی که بر امام حسین(ع) و اسرای کربلا گذشت ذکر کرد و یادآور شد: حضرت زینب(س) در کوفه خطبه خواند و در مجلس یزید با نطق های آتشین خود در برابر یزید کار را به پایان رساند و پس از آن مقاومت آغاز شد. به این معنا که در برابر مستکبر نباید کوتاه آمد. به نحوی که یزید پس از واقعه کربلا، ابراز پشیمانی کرد و بر ابن زیاد لعنت فرستاد و حتی اولین مجلس سوگواری بر شهدای کربلا در قصر یزید برگزار شد که نشانه عدم عقب نشینی اسرای کربلا از تبیین آنچه در کربلا رخ داد است.
انتهای پیام/∎