شناسهٔ خبر: 73899064 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

جنگ ۱۲ روزه جنگی تمدنی بود

حوزه/حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار با اشاره به جنگ ۱۲ روزه گفت:آنچه در ایران رخ داد، صرفاً یک جنگ تهاجمی و دفاعی نبود، بلکه جنگی تمدنی بود که همچنان ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار شامگاه سه‌شنبه در دیدار با جمعی از بانوان فعال رسانه‌ای، با اشاره به تحولات اخیر در کشور، اظهارداشت:آنچه در ایران رخ داد، صرفاً یک جنگ تهاجمی و دفاعی نبود، بلکه جنگی تمدنی بود که همچنان ادامه دارد.

وی نقش بی‌بدیل رهبری، مردم و نیروهای مسلح را در این مسیر شایسته توجه دانست و گفت: مشخص شد که مذاکره‌های گذشته تله‌ای طراحی‌شده بودند و موضوعاتی چون هسته‌ای، موشکی و مقاومت اساساً قابل مذاکره نبودند.

امام جمعه ایلام با اشاره به وقایع آغاز جنگ اخیر عنوان کرد: اگر این اتفاقات در کشور دیگری رخ می‌داد، کل سیستم دفاعی آن کشور فرو می‌پاشید، اما فرماندهان به سرعت منصوب شدند و قدرت تصمیم‌گیری آنها قابل ستایش است. مدیریت جنگ نیز به‌دست رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام گرفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار وحدت شکل‌گرفته در این جنگ را الهی دانست و گفت: این انسجام با هیچ ابزار انسانی قابل تحقق نبود. حضور پرشور مردم در جشن عید غدیر و نمازهای جمعه، حتی با وجود احتمال حمله، نشان‌دهنده روحیه ایثار و شهادت‌طلبی ملت ایران است.

وی همچنین تأکید کرد: در هر اداره، مسئول یا کارمندی که کارشکنی کرده یا شأن ارباب‌رجوع را رعایت نمی‌کند، باید با نگاه نفوذی بررسی شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار ابزار رسانه‌ای دشمن را قوی‌تر دانست و گفت: هرچند دشمن خود را فاتح میدان معرفی می‌کند، اما در تحقق اهداف ناکام مانده و انسجام ملی در ایران تقویت شده است. علاقه‌مندی جهانی به رهبری و تشیع افزایش یافته و غیرت مسلمانان جهان احیا شده است. جبهه مقاومت ایران از دل مردم برخاسته و صدای "الله‌اکبر" سحر امامی، صدای ملت ایران است.