به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، مهدی طاهرخانی رئیس ستاد توسعه وبازسازی عتبات استان قزوین امروز در همایش اجرایی مدیران مواکب استان قزوین که در سالن اجتماعات باغستان برگزار شد، گفت: با توجه به گرمی هوا، امسال تامین آب سالم و بهداشتی چه در داخل ایران و چه عراق در اولویت قرار دارد، تامین آب برای زائران از تغذیه مهمتر است.
طاهرخانی خاطرنشان کرد: امسال ۶۵ موکب از استان در اربعین حسینی به زائران خدمترسانی میکنند و این مواکب در قالب ۶ قرارگاه فعالیت میکنند که یک قرارگاه در داخل کشور، قرارگاههای دیگر در نجف، کربلا، سامرا، مصیب و در طریق قرار خواهند گرفت.
وی افزود: این مواکب با کمکهای مردمی اداره خواهند شد و در مجموع حدود ۳ هزار نفر از خادمان در این مواکب به زائران حسینی خدمترسانی خواهند کرد.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان بیان کرد: این مواکب شامل موکبهای اسکان، پذیرایی و تغذیه، فرهنگی و درمانی خواهند بود.
وی ادامه داد: عملیات اربعین امسال از دهم تا ۲۳ ماه صفر مصادف با ۱۳ الی ۲۶ مردادماه پیشبینی شده و خدماترسانی از دهم صفر «۲۳ مردادماه» شروع خواهد شد، از چهارم مردادماه اعزام مواکب آغاز میشود و زمان فعال شدن گمرک و تشریفات است که ستاد در این بازه به موکبها کمک خواهد کرد.
طاهرخانی با بیان اینکه استان قزوین جزو استانهای مفتخر به خدمترسانی به زائران اربعین است، بیان کرد: شهرهای آبیک، قزوین، آوج، دانسفهان، تاکستان در مسیر تردد زائران حسینی است، لذا باید بستر خدمترسانی موکبها به زائران در این شهرها فراهم شود.
وی اظهار کرد: مرزهای خسروی برای خروج کالا و مرز مهران برای تردد زائران در نظر گرفته شده است.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان قزوین عنوان کرد: با توجه به شرایط جنگی فعلی، مسئولان اجرایی باید در پشتیبانی از موکبها درک ویژهای داشته باشند و صبوری بیشتری از خود نشان دهند، از خادمان مواکب هم میخواهم شرایط را درک کرده و جدا از همکاری در بحث امنیتی و بهداشتی، سعه صدر هم داشته باشند.
وی یادآور شد: امسال موضوع امنیت و بهداشت در اولویت قرار دارد و از خادمان حسینی و مسئولان مواکب میخواهیم که بیشترین تعامل و همکاری را با بازرسان داشته باشند.
طاهرخانی خاطرنشان کرد: برای تمامی خودروها و زائران برای تردد در عراق، باید الحاقیه بیمه صادر و از حمل اقلام ممنوعه به عراق خودداری شود.
وی ادامه داد: مواکب باید به موقع و دقیق گزارش روزانه خود را به ستاد ارسال کنند و براساس قوانین کشور عراق مدیریت اجرایی مواکب باید بر عهده آقایان باشد.
وی اظهار کرد: مواکب و خادمان حسینی حتماً باید اسناد و رسته فعالیت خود را به درستی در سامانه ثبت و اطلاعات مربوطه را از روابط عمومی ستاد اربعین دریافت کنند.
انتهای پیام /