شناسهٔ خبر: 73820101 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

نمایش درخشان دختر ایرانی در میلان؛ رومینا سالک بر بام جهان ایستاد +فیلم

رومینا سالک قهرمان مسابقات جهانی اسکیت میلان شده است‌.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرورزشی، در مسابقات کاپ جهانی اسکیت میلان رومینا سالک و ترانه احمدی قهرمانان اسکیت اینلاین فری استایل ایران مدال طلا و برنز این رقابت‌ها را به خود اختصاص دادند.

ترانه احمدی و رومینا سالک قهرمانان جهان ایران پس از کسب عناوین نخست و چهارمی مرحله مقدماتی گام به جمع هشت نفر برتر این رویداد گذاشتند و با شکست رقبای خود از ایتالیا و اسپانیا به مرحله نیمه‌نهایی صعود کردند.

در این مرحله نمایندگان ایران با یکدیگر برخورد کردند و در یک رقابت نفسگیر رومینا سالک برنده و به فینال و ترانه احمدی به دیدار رده‌بندی راه یافتند.

 پس از آن ترانه احمدی نماینده کشور ایتالیا شکست داد و به مدال برنز دست یافت. رومینا سالک نیز در فینال ماتیلا قهرمان جهان ایتالیایی را با اقتدار شکست داد و به عنوان قهرمانی دست یافت.  در این ویدیو عملکرد درخشان رومینا سالک، قهرمان اسکیت جهان را مشاهده می‌کنید.

برچسب‌ها: