شناسهٔ خبر: 73763497 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

پیش بینی بارش رگبار در ۴ استان / هوای استان‌های نوار شمالی گرم‌تر می‌شود

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور از پیش بینی بارش رگبار در چهار استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز در بعضی نقاط آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و مازندران، افزایش ابر، رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.

وی افزود: چهارشنبه و پنجشنبه با گذر موج تراز میانی از نوار شمالی کشور، در مناطقی از شمال غرب سواحل دریای خزر و در ارتفاعات البرز، ابرناکی، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: جمعه در استان‌های مازندران و غرب گلستان، شرق تهران و شمال سمنان به ویژه در ارتفاعات واقع در این استان‌ها، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

ضیائیان ادامه داد: شنبه نیز در دامنه‌های شمالی البرز واقع در مازندران، شرق تهران، غرب سمنان و ارتفاعات البرز مرکزی، افزایش ابر و رگبار و رعد و برق و وزش باد انتظار می‌رود.

وی گفت: با نفوذ جریانات مرطوب به جنوب شرق کشور، طی امروز و فردا در مناطقی از جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان، شمال هرمزگان و جنوب شرق فارس، به ویژه در ساعات بعدازظهر، افزایش ابر و رگبار و رعد و برق وزش باد شدید موقتی رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور اضافه کرد: پنجشنبه و جمعه علاوه بر این مناطق در ارتفاعات شمال شرق فارس و غرب یزد نیز رگبار پراکنده انتظار می‌رود و طی هفته جاری در مناطق شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز، جنوب غرب، جنوب، غرب و در استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان و قم، در بعضی ساعات وزش باد شدید، گردوخاک، کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا رخ خواهد داد.

ضیائیان با اشاره به وضعیت دریای خزر، دریای عمان و خلیج فارس افزود: در نوار شمالی کشور روند افزایش نسبی دما حاکم خواهد بود و در سه روز آینده، دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج پیش بینی می‌شود.