شناسهٔ خبر: 73732028 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

مانوئل نویر، جانلوییجی دوناروما را به بی‌احترامی و بازی خطرناک متهم کرد!

برخورد شدید دروازه‌بان پاری سن ژرمن با ستاره جوان بایرن مونیخ، باعث ایجاد تنش پس از بازی شد؛ کاپیتان باواریایی‌ها از رفتار جانلوویجی دوناروما گله‌مند است.

صاحب‌خبر -

طرفداری | نیمه اول دیدار حساس بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن در مرحلۀ یک‌چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها، با یک اتفاق دلخراش و نگران‌کننده در ثانیه‌های پایانی به اتمام رسید که همه حاضرین در ورزشگاه را در شوک فرو برد.

درحالی‌که بایرن مونیخ برای باز کردن دروازۀ پاری سن ژرمن فشار می‌آورد، جمال موسیالا برای رسیدن به توپ در محوطه‌ی جریمه‌ی پاریسی‌‌ها، در مسیر جانلوییجی دوناروما قرار گرفت که باعث برخورد شدیدی میان این دو ستاره شد.

اکنون مانوئل نویر، کاپیتان بایرن مونیخ، پس از بازی در مصاحبه با اسکای آلمان از جانلوییجی دوناروما به‌خاطر این حرکت غیر محتاطانه‌اش و بی‌احترامی به جمال موسیالا پس از مصدوم کردن او، انتقاد کرده است. نویر گفت:

در چنین موقعیت‌هایی واقعاً لزومی ندارد که آن‌طور از دروازه خارج شوید؛ زیرا ریسک بسیار بالایی برای بازیکن حریف ایجاد می‌کند. به نظر من، او با این حرکت، ریسک مصدوم کردن حریفش را به جان خرید.

نویر در ادامه افزود: 

من پیش او رفتم و گفتم که یعنی نمی‌خواهی بروی و بازیکن ما را ببینی؟ درهرحال، این یک مسئله احترام است که به آنجا بروی و برای آن مرد بهترین‌ها را آرزو کنی. او سپس این کار را کرد. بازی جوانمردانه همیشه بخشی از این ورزش است. بااین‌حال، من واکنش متفاوتی نشان می‌دادم.

هر چند انتظار می‌رود مصدومیت موسیالا جدی باشد؛ اما هنوز شدت آن و مدت زمان دوری او مشخص نیست. بایرن مونیخ نیز در نهایت با نتیجه 2-0 مقابل پاری سن ژرمن شکست خورد و در این دور از رقابت‌ها حذف شد. پاریسی‌ها نیز برای شناختن حریف خود باید منتظر نتیجه بازی دورتموند و رئال مادرید بمانند.

مصدومیت دلخراش جمال موسیالا پس از برخورد با جانلوییجی دوناروما