شناسهٔ خبر: 73577290 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

واکنش بقائی به تبریک دبیرکل ناتو به ترامپ پس از حمله به ایران؛ شرم‌آور و نفرت‌انگیز است

صاحب‌خبر -

شفقنا- سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به پیام تبریک دبیرکل ناتو به رئیس جمهور آمریکا پس از تجاوز به ایران، نوشت:  این شرم‌آور، نفرت‌انگیز و غیرمسئولانه است.

به گزارش شفقنا،  اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در حساب ایکس خود نوشت: این شرم‌آور، نفرت‌انگیز و غیرمسئولانه است که دبیرکل ⁧ناتو⁩ یک عمل تجاوزکارانه «واقعاً خارق‌العاده» علیه یک کشور مستقل را تبریک بگوید.

وی افزود: ‏کسی که از ظلم و بی‌عدالتی حمایت می‌کند، فاقد شرافت است. ‏کسی که از یک جنایت حمایت می‌کند، همدست و شریک جرم محسوب می‌شود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تصاویری از پیامک‌های شخصی مارک روته را منتشر کرد که در آن دبیرکل ناتو از تصمیم رئیس جمهور ایالات متحده به منظور اجرای حملات تجاوزگرانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تحسین کرده است.